Πυκνό παρασκήνιο και πολλές μυστικές διαβουλεύσεις κρύβονται πίσω από την αποχώρηση της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Διαχείρισης κόκκινων δανείων “Θεά Άρτεμις”Ειρήνης Μαραγκουδάκη.

Η “Θεά Άρτεμις” που αυτή την εποχή απασχολεί την επικαιρότητα, με αφορμή το project Omega, της Attica Bank, ονομαστικής αξίας 1,3 δισ. ευρώ, ανέθεσε στον Κωνσταντίνο Κουνάδη καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου.

Ο νέος CEO της THEA ARTEMIS Financial Solutions Κωνσταντίνος ΚΟΥΝΑΔΗΣ
  •  “Ο Κωνσταντίνος Κουνάδης έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση μεγάλων εταιρειών, τις κεφαλαιαγορές, τα ακίνητα και τη στρατηγική και διαχείριση NPL, δεξιότητες και εμπειρία που θα αναπτύξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάληψη του τιμονιού.
  • Στόχος του είναι να υλοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο της “Θεά Άρτεμις” που περιλαμβάνει βραχυπρόθεσμα αναβάθμιση της τεχνολογίας, βελτίωση και επέκταση των λειτουργιών και στη συνέχεια, αύξηση των υπό διαχείριση κεφαλαίων και της καταθετικής βάσης.
  • Μακροπρόθεσμα, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος επιδιώκει να επεκτείνει τις εργασίες της εταιρείας, ώστε να συμπεριλάβει σε αυτές και τη διαχείριση ακινήτων και εξυπηρετούμενων δανείων.”

Η Ειρήνη Μαραγκουδάκη , μέχρι πρόσφατα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Attica Bank, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η Ειρήνη Μαραγκουδάκη ξεκίνησε τη διαδρομή της στην Attica Bank ως σύμβουλος για το χειρισμό κόκκινων δανείων, μέσω της Clayton Risk.

Mετά την τιτλοποίηση κόκκινων δανείων με τίτλο Thea Artemis, βρέθηκε  να διοικεί την Thea Artemis Financial Solutions και λίγο αργότερα βρέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank , ως εκπρόσωπος  της «Ellington».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here