Με μια κίνηση που σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του επενδυτικού Fund Brookstreet Equity Partners LLP σε ελληνική εταιρία ανΑπτυξης ρομποτικών συστημάτων και καινοτόμων εφαρμογών

Η GIZELIS ROBOTICS ABEE και ο διεθνής επενδυτικός οίκος Brookstreet Equity Partners LLP υπέγραψαν αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας, που συνδυάζει την χρηματοοικονομική και εμπορική υποστήριξη της Brookstreet και στόχο την διεθνή ανάπτυξη της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Με έμφαση στα νέα δεδομένα που ορίζει πλαίσιο του Industry 4.0 και του Smart Factory, η συμφωνία αποτελεί την απαρχή μιας στρατηγικής εξωστρεφούς ανάπτυξης της GIZELIS ROBOTICS ABEE. Οι δυο εταιρείες συμφώνησαν στην υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την προώθηση και την διεύρυνση  των ρομποτικών λύσεων της Gizelis Robotics σε Ελλάδα και εξωτερικό.  

Η συμφωνία που είναι αποτέλεσμα της πολυετούς προσπάθειας της GIZELIS ROBOTICS ABEE, μιας δυναμικής και καινοτόμου εταιρίας ανάπτυξης βιομηχανικών εφαρμογών με εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχοντας υλοποιήσει ολοκληρωμένες ρομποτικές λύσεις σε πολλές μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις σε ένα πλήρως μοντέρνο εργοστάσιο παραγωγής στην Ελλάδα με όλα τα διεθνή standards. 

Η GIZELIS ROBOTICS ABEE συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες στον κόσμο στην αγορά ρομποτικών συστημάτων, και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιρειών YASKAWA  και MIR (Mobile Industrial Robots), ενώ αναπτύσσει συνδυαστικά και customized software in house solutions που καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • «Η GIZELIS ROBOTICS ABEE συνεχίζει με πίστη και αφοσίωση  τη δυναμική επιχειρηματική της στρατηγική στην Ελλάδα και το εξωτερικό με υψηλούς δείκτες ανάπτυξης και πάγια την στόχευση να είναι αυτή που ορίζει τις εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιείται

τόνισε ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO, GIZELIS ROBOTICS ABEE.

 

Η εταιρεία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά πωλήσεων και δικτύου αποδεικνύοντας αντοχή ακόμα και στα χρόνια της οικονομικής ύφεσης.

  • Ας κάνουμε την Ελλάδα πιο μεγάλη στην αγορά των ρομποτικών”

καταλήγει ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here