Γράφει η ‘’ξενοδόχος’’  

Λύση στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες λόγω της πανδημίας η Mouzenidis Travel Greece, η οποία ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας της στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο και τώρα προχωρά επέκταση της αναστολής.

Όπως ενημέρωσε τους συνεργάτες της, η εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των εργασιών της στη χώρα μας για την περίοδο από την 1η Σεπτεμβρίου έως της 31 Οκτωβρίου με τις κρατήσεις, γι’ αυτή την περίοδο, να ακυρώνονται.

Η εταιρεία δηλώνει ότι καταβάλλει προσπάθειες ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα, ωστόσο δεν μπορεί ακόμη να προσδιορίσει πότε μπορεί να αποκατασταθεί η λειτουργία της.

Σε συνέχεια των ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο όμιλος, πτωχευτικές διαδικασίες έχουν ακολουθήσει εντός του Αυγούστου και τα γραφεία των συνεργατών του ομίλου σε Λετονία και  Λευκορωσία.

Στο τέλος Ιουλίου συζητήθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) η από 16.06.2021 αίτηση χορήγησης προληπτικών μέτρων της ‘’Mouzenidis Travel’’ και διατηρήθηκε η από 23.06.2021 προσωρινή διαταγή έως την κατάθεση της αίτησης επικύρωσης και σε κάθε περίπτωση κατ’ ανώτατο όριο έως τέσσερις μήνες από τη χορήγησή της, ήτοι από την 23.06.2021.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here