Η N26, η γερμανική mobile τράπεζα, φέρνει σήμερα το Google Pay, έναν γρήγορο, απλό και ασφαλή τρόπο πληρωμής, για τους πελάτες της στην Ελλάδα. Η έναρξη λειτουργίας του Google Pay υπογραμμίζει τις προσπάθειες της N26 να παρέχει τα πιο πρόσφατα και χρήσιμα καταναλωτικά τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες στους Έλληνες πελάτες της.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, η χρήση του Google Pay επιτρέπει στους χρήστες Android να πραγματοποιούν, γρήγορα και εύκολα, ανέπαφες πληρωμές απευθείας μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, για την ολοκλήρωση των αγορών τους και να διατηρούν ασφαλή τα στοιχεία πληρωμής τους στον Google λογαριασμό τους.

Δείτε επίσηςΗ Ν26 ήδη μετρά 50.000 πελάτες στην Ελλάδα

Προκειμένου οι πελάτες της N26 να αρχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Google Pay, πρέπει απλώς να ενεργοποιήσουν το Google Pay στην εφαρμογή της N26 και είναι έτοιμοι για αγορές. Για να χρησιμοποιήσει ο πελάτης το Google Pay σε ένα κατάστημα πρέπει απλά να κρατήσει το τηλέφωνο του κοντά σε ένα ανέπαφο τερματικό και η πληρωμή θα ολοκληρωθεί.

Ο Andrea Isola, General Manager της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την N26 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Google Pay ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τους Έλληνες πελάτες μας. Δεν είμαστε απλά ενθουσιασμένοι που παρέχουμε αυτή τη νέα υπηρεσία στους πελάτες μας από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε διαθέσιμη, αλλά κυρίως γιατί εν μέσω της πανδημίας, προσφέρουμε μια γρήγορη και ασφαλή ψηφιακή πληρωμή, που βοηθά σημαντικά τους καταναλωτές μας να αποφεύγουν κινδύνους υγιεινής που συνοδεύονται με τον χειρισμό των μετρητών. Η έγκαιρη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που βελτιώνουν την καθημερινή τραπεζική εμπειρία των πελατών μας είναι αναπόσπαστο μέρος του οράματος της N26, της τράπεζας που ο κόσμος αγαπά να χρησιμοποιεί.”

Η N26 είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία είναι 100% ψηφιακή, φτιαγμένη για όσους είναι απογοητευμένοι με τις πολύπλοκες και αργές υπηρεσίες της παραδοσιακής τραπεζικής. Η N26 φέρνει την τραπεζική εμπειρία στη σύγχρονη εποχή, καθιστώντας την το πιο άμεσο, απλό και απρόσκοπτο μέρος της καθημερινότητας.

Το Google Pay διευκολύνει την παρακολούθηση των αγορών, την εξαργύρωση πόντων επιβράβευσης και τη λήψη εξατομικευμένων προτάσεων για εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Εάν οι πελάτες συλλέξουν πόντους επιβράβευσης, το Google Pay θα τους ειδοποιήσει όταν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν. Για να ενεργοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες, οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν τη ρύθμιση Google Pay στο Android τηλέφωνό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Pay μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://n26.com/en-eu/google-pay

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here