Από την 1η Φεβρουαρίου 2021, ο Kalin Yonov αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) της βουλγαρικής θυγατρικής της Μύλοι Λούλη ΑΕ, «Loulis Mel Bulgaria».

Όπως θυμίζει η σχετική ανακοίνωση, η «Loulis Mel Bulgaria» κατέχει και λειτουργεί μια υπερσύγχρονη βιομηχανική μονάδα άλεσης αλεύρων – Μύλο στην πόλη General Toshevo στη Βορειοανατολική Βουλγαρία. Η εταιρεία το 2020 – πρώτο έτος λειτουργίας της, δημιούργησε έσοδα περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ επεξεργάστηκε περίπου 21.000 τόνους σίτου και απασχόλησε 40 άτομα.

Ο κ. Kalin Yonov, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε σε κορυφαίες θέσεις, για περισσότερα από 10 χρόνια, σε θυγατρικές των Βαλκανίων του ελληνικού-βελγικού ομίλου επεξεργασίας μετάλλων Viohalco. Πρόσφατα, μέσα από τη θέση του CEO στη Belovo Paper Mill SA, κορυφαίου παραγωγού προϊόντων υγιεινής FMCG, διεύρυνε τον τομέα της εξειδίκευσής του. Μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες και λαμβάνει αυτόν τον μήνα τον τίτλο του MBA στη Στρατηγική Διαχείριση από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Έχοντας ευρεία γενική εμπειρία διαχείρισης στον επαναπροσδιορισμό της οργανωτικής δομής, στην ανάπτυξη πωλήσεων, στη διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού και στη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων, ο κ. Yonov θα είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της Mύλοι Λούλη για τη μελλοντική ανάπτυξή της στη Βουλγαρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here