Προτού δρομολογηθούν οι εξελίξεις… η Intracom Telecom απέσυρε νωρίς τη συμμετοχή της από την έκθεση MWC Barcelona 2020 σε συνέχεια και άλλων ακυρώσεων.

Υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας (MWC) επρόκειτο να διοργανωθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και τελευταία ανέφεραν ότι στο συνέδριο δεν θα συμμετάσχουν εταιρίες όπως η LG, Ericsson, Nvidia και η Amazon.

Τελικώς οι φόβοι για ακύρωση του συνεδρίου επιβεβαιώθηκαν.

Η επίσημη δήλωση της GSMA έχει ως εξής: «Από την πρώτη χρονιά του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη το 2006, η GSMA έχει ενώσει τη βιομηχανία, κυβερνήσεις, υπουργούς, νομοθέτες, παρόχους και ηγέτες της βιομηχανίας σε ένα ευρύ οικοσύστημα.

Για λόγους ασφαλείας και υγείας στη Βαρκελώνη, η GSMA ακυρώνει το MWC Barcelona 2020 εξαιτίας της παγκόσμιας ανησυχίας που αφορά στο ξέσπασμα του κορωνοϊού, τις ταξιδιωτικές συνθήκες και άλλες συνθήκες, που κάνουν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης αδύνατη.

Τα μέλη που διοργανώνουν το MWC σέβονται και κατανοούν αυτήν την απόφαση.

Η GSMA και οι διοργανωτές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την αλληλοϋποστήριξη για το MWC Barcelona 2021, αλλά και μελλοντικές εκδηλώσεις.

Προσφέρουμε τη συμπαράστασή μας σε όσους έχουν πληγεί [από τον ιό] στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο.»

Τι ανακοίνωσε νωρίτερα η Intracom

Σε ανακοίνωση της η Intracom σημείωσε πως ο απώτερος στόχος αυτής της κίνησης είναι να αποφευχθεί ο κίνδυνος έκθεσης των εργαζομένων της, του μεγαλύτερου και πολυτιμότερου κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς και των συνεργατών της σε ένα επισφαλές και επιδεινούμενο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα:

H Intracom Telecom, παρακολουθώντας στενά, τις τελευταίες εβδομάδες, τις εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται σχετικά με την έξαρση της επιδημίας του νέου κορονοϊού, έλαβε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της στην έκθεση MWC Barcelona 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Ισπανία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ο απώτερος στόχος αυτής της κίνησης είναι να αποφευχθεί ο κίνδυνος έκθεσης των εργαζομένων της, του μεγαλύτερου και πολυτιμότερου κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς και των συνεργατών της σε ένα επισφαλές και επιδεινούμενο περιβάλλον, μιας και στις 30 Ιανουαρίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον κορωνοϊού ως παγκόσμια απειλή για τη δημόσια υγεία.

Ο Mohamed Ahmed, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, υπογραμμίζει: “Οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες της Intracom Telecom έχουν πρωταρχική σημασία για την εταιρεία και αποτελούν κύρια προτεραιότητά μας. Σας διαβεβαιώνω ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς το MWC Barcelona είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε βέβαιοι ότι ακολουθούμε την πλέον ορθή και υπεύθυνη οδό για όλους.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here