Την άποψη ότι το ελληνικό Χρηματιστήριο και ιδιαίτερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς δεν κατάφεραν να εφαρμόσουν κάποιους επαρκείς κανόνες εταιρικής διακυβέρνησης που να προστατεύουν τους επενδυτές, αναφέρει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος σχετικά με την υπόθεση της Folli-Follie. Ο CEO της Chipita σε συνέντευξη του στη “Realnews” κάνει αναφορά και στα παγκόσμια επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ξεκινά η δημιουργία ενός εργοστασίου στην Ινδία, την ώρα που η Chipita έχει συνεταιριστεί με τη μεγαλύτερη εταιρεία μπισκότων στη χώρα, ο οποία σε καθημερινή βάση έχει πρόσβαση σε 4,5 εκατ. μαγαζιά.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος έκανε αναφορά στην κατασκευή και άλλων εργοστασίων- ένα στο Μεξικό και ένα στη Σλοβακία που πιθανώς να είναι και το μεγαλύτερο του είδους στην Ευρώπη. Πρόσθεσε ότι ήδη καταστρώνονται πλάνα για τη δημιουργία και ενός δεύτερου εργοστασίου στη Ρωσία.

Τέλος, ερωτηθείς για τα σενάρια που θέλουν Chipita να πωλείται σε ξένο πολυεθνικό όμιλο, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος για μια ακόμη φορά ήταν κατηγορηματικός: “Η Chipita δεν είναι προς πώληση” ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι ο στόχος της εταιρείας είναι η είσοδος σε κάποιο ξένο χρηματιστήριο, ταυτόχρονα με το ελληνικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here