Το COSMOTE Insurance έφερε την ασφάλιση στο κινητό τηλέφωνο των καταναλωτών

Στον Βάιο Κρόκο

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα νέων σύγχρονων εφαρμογών και ψηφιακής οικονομίας είναι το COSMOTE Insurance. Απόρροια του ψηφιακού μετασχηματισμού, των σημαντικών αλλαγών που συντελούνται στην ιδιωτική αγορά ασφάλισης και της πελατοκεντρικής προσέγγισης, το COSMOTE Insurance λανσάρισε φέτος τη νέα πλατφόρμα του. Επιτυγχάνοντας ποσοστά ικανοποίησης που ξεπερνούν το 90% των πελατών, φέρνοντας αντίστοιχα υψηλότατα ποσοστά στις ανανεώσεις συμβολαίων, έχει τεθεί σταθερά σε ανοδική τροχιά, όπως εξηγεί ο επικεφαλής του COSMOTE Insurance, κ. Διαμαντής Μπουζάνης, μιλώντας στο iw για όλα. 

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του COSMOTE Insurance αναλύει τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα, αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας. 

Στο μεταξύ, το COSMOTE Insurance μετρά ήδη τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά και, έχοντας ως εφόδιο το κύρος και την αξιοπιστία ενός μεγάλου ομίλου, έχει επιτύχει σήμερα να συνεργάζεται με 17 κορυφαία ασφαλιστικά brands. 

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπουζάνης, «διαθέτουμε πλέον την πιο προηγμένη πλατφόρμα insurance front & back office που κυκλοφορεί, σχεδιασμένη και υλοποιημένη εξολοκλήρου από την ομάδα του Ομίλου ΟΤΕ. Μάλιστα βραβευθήκαμε για αυτό» τονίζει. «Το site μας», προσθέτει, «προσφέρει την καλύτερη, ταχύτερη και απλούστερη εμπειρία που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στην ψηφιακή σύγκριση ασφαλιστηρίων». 

Το COSMOTE Insurance, επισημαίνει, «έφερε την ασφάλιση στο κινητό των καταναλωτών» και έχει ως στόχο, μεταξύ άλλων, να κάνει την ασφάλιση ευκολότερη για όλους μέσω της τεχνολογίας, με ταχύτητα, απλότητα, διαφάνεια και ασφάλεια στις συναλλαγές.

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here