Ο Δημήτρης Μπακάκος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Integration στη SingularLogic, στα πλαίσια της υλοποίησης του στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδιασμού της Διοίκησης της εταιρείας.

Ο Δημήτρης Μπακάκος διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής σε θέσεις ευθύνης, ενώ παράλληλα έχει σημαντική εξειδίκευση στη διαχείριση έργων Integration. Στέλεχος σε εταιρείες πληροφορικής για περισσότερα από 32 έτη, τα 12 τελευταία στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων στη Space Hellas, όπου συνέβαλε καταλυτικά στην αναπτυξιακή πορεία της, ενώ έχει αποτελέσει και στέλεχος στη SingularLogic για 20 έτη, τα περισσότερα σε ανώτερες διοικητικές θέσεις. Σπούδασε Ανάλυση και Προγραμματισμό στο ΕΛΚΕΠΑ. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων Marketing και Πωλήσεων, καθώς και μαθήματα MBA από το Henley Management College του Λονδίνου.

Από τη νέα του θέση ο κ. Μπακάκος καλείται να συμβάλει στην ισχυροποίηση της θέσης της εταιρείας, συνδυάζοντας τις αρτιότερες τεχνολογικές επιλογές λύσεων πληροφορικής με τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων προς όφελος των πελατών της, στους τομείς: Integration για υλοποιήσεις έργων σε μεγάλους πελάτες του Ιδιωτικού τομέα, του Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Διαχείρισης και υλοποίησης λύσεων με διεθνή πληροφοριακά συστήματα, όπως SAP, καθώς και Διαχείρισης και υλοποίησης λύσεων της SingularLogic σε κάθετους τομείς της μεγάλης αγοράς, όπως Χρηματοοικονομικός, Τηλεπικοινωνιών, Καυσίμων, Λιανεμπορίου κ.ά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here