Έχουμε το Netflix, έχουμε το ERTflix, έχουμε το AppleTV, από αύριο μπαίνει στο παιχνίδι και η νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

Με 5€ τον μήνα για τους 3 πρώτους μήνες και 7,99€ τον μήνα μετά, ο ΑΝΤ1+ προσπαθεί να κερδίσει συνδρομητές με πρωτότυπες ελληνικές σειρές και πρώτο «κράχτη» την νέα πρωτότυπη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που θα βλέπουν μόνον όσοι πληρώνουν συνδρομή.

Από την άλλη πλευρά, στις 14 Ιουνίου μπαίνει στο παιχνίδι του περιεχομένου και η Disney+ που θα χρεώνει 8,99€ το μήνα. Πόσοι είναι οι Έλληνες συνδρομητές που θα αντέξουν να πληρώνουν όλες τις πλατφόρμες, μαζί με την συνδρομητική τηλεόραση Cosmote και Νova ;

O Όμιλος Antennaο κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, περιεχομένου, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει λόγω της μακρόχρονης διεθνούς δραστηριότητάς του, επεκτείνει την παρουσία του στο χώρο των ΟΤΤ (Over The Top) υπηρεσιών. Την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 φέρνει, σε Ελλάδα και Κύπρο, τη νέα streaming πλατφόρμα ANT1+ μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr.

Με το ΑΝΤ1+, οι συνδρομητές θα απολαμβάνουν κορυφαίας ποιότητας ελληνικό και ξένο περιεχόμενο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους. Οι μεγαλύτερες πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές, τα ΑΝT1+ Originals, όπως οι πολυαναμενόμενες ΣΕΡΡΕΣ, η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, μια μεγάλη συλλογή από δημοφιλείς ξένες σειρές σε αποκλειστική προβολή, ταινίες μεγάλων studio του εξωτερικού, πλούσιο περιεχόμενο για παιδιά, πρεμιέρες ελληνικών ταινιών που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεχωριστά ντοκιμαντέρ, μοναδικές Live συναυλίες και φυσικά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ΤV, είναι μόνο στο ANT1+.

Η πρόσβαση στη νέα συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από όλες τις Smart TV (Samsung, LG, Android TV), κινητά τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό Android & iOS, καθώς και από υπολογιστή. Το ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και προσφορά γνωριμίας στα 4,99€ τον μήνα για τους πρώτους τρεις μήνες ενώ, στη συνέχεια η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 7,99€. Οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σε ποιότητα HD, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς δέσμευση, ενώ θα μπορούν να συνδεθούν στο ΑΝΤ1+ σε 5 συσκευές και να παρακολουθούν ταυτόχρονα σε 2 από αυτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here