Η Ipswitch®, παγκοσμίου κλάσης vendor δημιουργίας λογισμικού για ασφαλή μεταφορά αρχείων τιμήθηκε με το βραβείο Data Quadrant στον τομέα του Data Managed File Transfer (MFT). Το συγκεκριμένο βραβείο δημιουργήθηκε από την Software Reviews, που αποτελεί τμήμα διεθνούς έρευνας και συμβουλευτικής της παγκοσμίου κλάσης εταιρείας Info-Tech Research Group Inc.

“Το MOVEit χρησιμοποιείται από χιλιάδες οργανισμούς παγκοσμίως για την ασφάλεια, την ανίχνευση και τον έλεγχο μεταφοράς κρίσιμων αρχείων των επιχειρήσεων και είμαστε ευτυχείς που οι χρήστες μας συνεχίζουν να δίνουν υψηλές βαθμολογίες”, δήλωσε ο Kevin Conklin, Senior Vice President of Marketing της Ipswitch . “Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να οδηγήσουμε τη βιομηχανία στην παράδοση του συνόλου χαρακτηριστικών που απαιτείται για τις Managed File Transfer λύσεις”.

Τα βραβεία δεδομένων Quadrant Recognition Software προέρχονται εξ ολοκλήρου από το feedback των ειδικών. Οι ηγέτες πληροφορικής, οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων και οι τελικοί χρήστες αξιολογούν τους vendors μέσω λεπτομερούς έρευνας, εξετάζοντας τη σχετική απόδοση σε δύο κριτήρια: 1) Χαρακτηριστικά και ικανοποίηση προϊόντων και 2) Εμπειρία και δυνατότητες προμηθευτών.

Τα τμήματα IT χρησιμοποιούν το MOVEit για να διασφαλίσουν την αξιοπιστία των βασικών επιχειρηματικών διαδικασιών, την ασφαλή και συμβατή μεταφορά ευαίσθητων δεδομένων μεταξύ συνεργατών, πελατών, χρηστών και συστημάτων. Το MOVEit 2018 αντιμετωπίζει την ανάγκη για βελτιωμένη ασφάλεια, όταν η κοινή χρήση αρχείων επιχειρήσεων περιλαμβάνει ευαίσθητα δεδομένα. Η δυνατότητα Secure Folder Sharing και το εύκολο στη χρήση desktop client επιτρέπει στις ομάδες IT να επεκτείνουν την υιοθέτηση ασφαλούς Managed File Transfer σε μια ευρεία βάση τελικών χρηστών.

Περισσότερες πληροφορίες για το Data Quadrant report μπορείτε να δείτε εδώ και για το MoveIT εδώ

Λίγα Λόγια για την Orthology Ltd

H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς και στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. 

Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει υπηρεσίες που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας του πελάτη, μέσω τεκμηριωμένων λύσεων και συνολικής υποστήριξης για την καλύτερη δυνατή διαχείριση των πόρων του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here