Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο διανομής προμερίσματος (στο τέταρτο τρίμηνο) ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής Οικονομικών του Ομίλου, Πέτρος Τζαννετάκης.

Μιλώντας (στο conference call με τους αναλυτές) προσδιόρισε τον Νοέμβριο, ως πιθανότερο, αντί για τον Δεκέμβριο τον χρόνο διανομής εσόδων στους επενδυτές.

  • Ενέργεια, που στόχευε κυρίως τα ξένα funds- καθώς συμμετέχουν με περισσότερο από 70% του free float, σε αντίθεση με τους εγχώριους θεσμικούς- αλλά και να περάσει το μήνυμα, πως η διοίκηση βλέπει σημαντική ενίσχυση των περιθωρίων κερδοφορίας τα επόμενα τρίμηνα.

Το ζητούμενο για την Motor Oil είναι να παραμείνει μία πειστική επιλογή- κυρίως για τα passive funds- σε μία περίοδο, που διεθνώς ο κλάδος “πετρελαϊκών/εξόρυξης/διύλισης” δεν είναι και από τους προτιμητέους των επενδυτών.

Οι περιορισμένες εισροές κεφαλαίων σε διεθνείς ομίλους (συγκριτικά με άλλους κλάδους) κρατούν χαμηλά τις εντολές και στην Μotor Oil Hellas, επηρεάζοντας ανάλογα και την χρηματιστηριακή της εικόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here