Η Mohegan Gaming & Entertainment (MGE), εταιρεία ανάπτυξης θερέτρων ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας (IER) ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα δύο νέους διορισμούς στην ηγετική της ομάδα.

Με άμεση ισχύ, ο David Martinelli θα αναλάβει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Μάρκετινγκ (CMO) και η Judy Newman-Locke έχει διοριστεί Αντιπρόεδρος της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για την MGE. Τόσο ο Dave όσο και η Judy φέρνουν εκτεταμένη γνώση και εμπειρογνωμοσύνη στους νέους τους ρόλους και θα βοηθήσουν την MGE να διανύσει αυτήν την περίοδο στρατηγικής επέκτασης και ανάπτυξης.

“Θα χρειαστεί μια ισχυρή και αποτελεσματική ηγετική ομάδα για να καθοδηγήσει τον οργανισμό μας μέσα σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο ανάπτυξης και καινοτομίας. Συνεπώς, είμαι πολύ χαρούμενος που ο Dave και η Judy προσχωρούν στην ομάδα μας για την περαιτέρω υποστήριξη των προσπαθειών μας σε όλες τις ΗΠΑ και στο εξωτερικό,” δήλωσε ο Mario Kontomerkos, Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής (CEO) και Πρόεδρος της Mohegan Gaming & Entertainment.

“Η αξιοσημείωτη εμπειρία του Dave και της Judy θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην προώθηση της MGE ως παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα των θερέτρων ολοκληρωμένης ψυχαγωγίας και στην διατήρηση του καλύτερου ταλέντου για την MGE οικογένειά μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here