Η εταιρεία ManpowerGroup Ελλάδας υπέγραψε πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας με την Elevate Greece ΑΕ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την παροχή υπηρεσιών προσέλκυσης, επιλογής και εξειδίκευσης / εκπαίδευσης υποψηφίων μέσω των Tech Academies. 

Σκοπός της διμερούς συνεργασίας είναι η οικονομική ανάπτυξη, η αύξηση του επιπέδου της οικονομικής δραστηριότητας και της παραγωγικότητας των νεοφυών επιχειρήσεων, εν προκειμένω, μέσω της μεταφοράς γνώσεων και εμπειρίας της ManpowerGroup Ελλάδας.

Εκπροσωπώντας τους δύο οργανισμούς το μνημόνιο υπέγραψαν, ο διευθύνων σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της Elevate Greece A.E. κ. Μιχάλης Δρίτσας.  

Ο διευθύνων σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης εξέφρασε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία του για τη συμφωνία τονίζοντας: «Είναι η αρχή της επίσημης συμπόρευσής μας με την Elevate Greece Α.Ε., μια ευκαιρία για την προώθηση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσω δράσεων προσέλκυσης απόφοιτων STEM και εκπαίδευσης-κατάρτισής τους σε Νέες Τεχνολογίες προς τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων. Θέτουμε τους εκπαιδευτές και την παγκόσμια τεχνογνωσία των Tech Academies στην υπηρεσία των μελών του μητρώου του Elevate Greece και πιστεύουμε ότι θα συμβάλλουμε στην προσέλκυση και στο χτίσιμο ταλέντων τεχνολογίας.» 

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της Elevate Greece A.E. κ. Μιχάλης Δρίτσας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που υπογράφουμε το παρόν μνημόνιο συνεργασίας με τη ManpowerGroup, καταξιωμένη επιχείρηση στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Η ManpowerGroup εντάσσεται στη διακεκριμένη ομάδα των Επίσημων Υποστηρικτών καθώς έρχεται να συνδράμει στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων εκπαιδεύοντας ταλέντα της πληροφορικής ώστε να καλύψουν ζωτικές ανάγκες των μελών του μητρώου μας. Το πρόβλημα εξεύρεσης ικανών στελεχών πληροφορικής είναι πολύ πιεστικό. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι οι Tech Academies της Manpower θα συμβάλλουν στην άμβλυνσή του.»

Παρόντες στην ειδική εκδήλωση ήταν επίσης, ο κ. Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η κα Έλλη Διακαναστάση, Εντεταλμένη Σύμβουλος της Elevate Greece Α.Ε. καθώς και από τη ManpowerGroup Ελλάδας o κ. Πάνος Κοψαύτης, Digital BU Manager (Recruitment & Academies), ο κ. Νίκος Κοριατόπουλος, Senior Account Executive και η κα Βάσω Τσούνη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.