Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, αναμένεται να προχωρήσει στην άμεση κατάθεση αγωγών αποζημίωσης από μέτοχους/ομολογιούχους μέλη της, κατά της ΜLS, της διοίκησης και των μεγαλομετόχων της καθώς και κατά των Ορκωτών ελεγκτών της.

Οπως αναφέρει η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών, «η εξέλιξη αυτή κατέστη μονόδρομος για την Ένωσή μας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αδυναμία της MLS να καταβάλλει το κουπόνι 53.000 ευρώ του ομολόγου ΜΛΣ 01 όσο και της διαφαινόμενης αδυναμίας δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων 2019.

Δυστυχώς οι ομοιότητες με την Folli Follie είναι πλέον παρά πολλές , με κυριότερη την προκλητική απόκρυψη ουσιωδών πληροφοριών από τους επενδυτές.

Ερώτημα 1ο: Για ποιό λόγο η διοίκηση της MLS επέλεξε να υπεκφεύγει επί 5 μήνες μετά την ανακοίνωση της Ε.Κ. για την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της , και δεν είχε από τότε αποκαλύψει την πλήρη έκταση των προβλημάτων της, ώστε να συζητηθεί με διαφάνεια η πιθανότητα αναδιάρθρωσης της ;

Ερώτημα 2ο : Μετά την προαναφερόμενη επί πολλούς μήνες απόκρυψη στοιχείων , πως μπορεί να γίνει πιστευτός ο CΕΟ κ. Γεωργιάδης, όταν δηλώνει ότι η αναδιάρθρωση δεν θα περιλαμβάνει κούρεμα των ομολογιούχων ;

Ερώτημα 3ο : Ποιός θα είναι ο υπεύθυνος αν διαπιστωθεί τους επόμενους μήνες ότι η εταιρεία δεν έχει επαρκή περιουσιακά στοιχεία για να καλύψει τους πιστωτές της, αλλά παρόλ’ αυτά είχε καταφέρει να πείσει τους δικαστές κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των μελών μας -μόλις πριν 2 μήνες!- ότι δεν συνέτρεχε λόγος συντηρητικής κατάσχεσης της περιουσία της καθώς δεν υπήρχαν τότε αποδείξεις για άμεση δυσμενή μεταβολή των στοιχείων της εταιρείας;

Καλούμε λοιπόν όλους τους μετόχους και τους ομολογιούχους που έχουν ζημιωθεί από αυτό το νέο εξελισσόμενο οικονομικό σκάνδαλο , να συμμετέχουν μαζικά στην Ένωση Ελλήνων Επενδυτών για να διεκδικήσουν την πλήρη αποζημίωση τους είτε από τους μεγαλομετόχους , είτε από την εταιρεία είτε από τους Ορκωτούς ελεγκτές, είτε ακόμη και από τις Αναδόχους των Ομολόγων.

Επαναλαμβάνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στις Ομαδικές Αγωγές της Ένωσης, να επικοινωνήσουν άμεσα με το 210.3633104, ή να στείλουν mail στο info@helinas.gr ή στο infoHYPERLINK “info@kyroslawoffices.gr με την ένδειξη “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ MLS”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here