Θέμα συζήτησης προκάλεσε φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με μια μαύρη Mercendes AMG S63, αξίας 300.000 ευρώ, η οποία ανήκει σε έναν από τους 9 Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Κύπρου, τον Μητροπολίτη Κύκκου-Τηλλυρίας Νικηφόρου.

Το sigma live αναφέρει τα εξής για το αυτοκίνητο:

«Το εσωτερικό είναι ακόμα πιο “γεμάτο” σε επίπεδο πολυτέλειας και διακόσμου, ενώ είναι και περισσότερο σπορ, χωρίς να ξεφεύγει από το concept της S-Class. Τα καθίσματα διατηρώντας την άνεση έχουν ακόμα καλύτερη στήριξη. Ο πίνακας οργάνων έχει διαφορετική διάταξη με το στροφόμετρο να κυριαρχεί ενώ δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανική μέρη του αυτοκινήτου. Ξεκινάς και δε βρίσκεις τόσο μεγάλες διαφορές σε πρώτη επαφή, μιας και διατηρείται η πολύ καλή ποιότητα κύλισης αλλά και το χαμηλό επίπεδο θορύβου. Αρκεί όμως να επιλέξεις το πρόγραμμα οδήγησης Sport+ για να πάθεις ψυχρολουσία.

Ανοίγουν τα κλαπέτα της εξάτμισης, η ανάρτηση σκληραίνει και η αμεσότητα στο γκάζι αυξάνεται. Πατάς το γκάζι και η S 63 ΑΜG 4MATIC+ αρχίζει να τρώει στροφές και ευθείες με μανία. Ο ρυθμός θυμίζει supercar και πραγματικά μένεις άναυδος. Ακόμα και αν πιέσεις αρκετά το σύνολο δε χάνει τη συνοχή του παραμένοντας ένα κομμάτι, ακόμα και όταν οι απαιτήσεις γίνουν παράλογες για δημόσιο δρόμο. Σταματάς στο επόμενο φανάρι, κοιτάς πίσω, βλέπεις τις αρχοντικές θέσεις των πίσω επιβατών με τις τηλεοράσεις και την εκπληκτική πολυτέλεια και σχεδόν δεν το πιστεύεις.

Η Mercedes-Benz έχει κατασκευάσει τα τελευταία χρόνια εξαιρετικά μοντέλα με εκπληκτικές δυνατότητες στη γρήγορη οδήγηση, χωρίς όμως να θυσιάζουν τον πολιτισμένο χαρακτήρα και η S 63 AMG 4MATIC+ είναι ένα από αυτά. Μπορεί να δείχνει κάπως περιττή στα χαρτιά αλλά αρκεί να την οδηγήσεις για να αποκληθείς και να την ονειρευτείς!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here