Μήνυση και αγωγή εναντίον εκείνων, που διαδίδουν ότι έχει σχέση με εταιρεία παραγωγής προστατευτικών μασκών, καταθέτει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Το τελευταίο διάστημα και μετά την επέκταση χρήσης της μάσκας σε όλα σχεδόν τα καταστήματα εντάθηκαν τα συκοφαντικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε βάρος του κ. Χαρδαλιάς, λέγοντας ότι κατέχει το 5% των μετοχών εταιρείας παραγωγής μασκών.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος και με ανάρτηση του στο Facebook, αναγκάζεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Ειδικότερα, η ανάρτησή του αναφέρει επί λέξει:

“Επειδή η αλητεία έχει τα όρια της,

επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή,

επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα,

επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται απο το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές,

έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική “είδηση”!

Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό!

Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας…”

Virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here