Γράφει η «ξενοδόχος»

 

  • «Πάντα οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια. Ένα νέο Ελληνικό ξεπηδά από τα χαλάσματα του παλιού!»

 

Με αυτό το μήνυμα ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development παρουσιάζει στα μέσα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης την πρόοδο στο mega project. Οπως αναφέρεται σχετικά, η πρώτη φάση των κατεδαφίσεων έχει ήδη ολοκληρωθεί στο δυτικό αεροδρόμιο, την Τεχνική Βάση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, το Κτιριακό Συγκρότημα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, τα Κτίρια της Πρώην Αμερικανικής Βάσης.

Σε 90 ημέρες έγιναν 90 κατεδαφίσεις κτιρίων σε έκταση 66.500 τ.μ. και έπεται συνέχεια για σημαντικές εξελίξεις δεδομένου ότι οσονούπω θα πρέπει να υπάρξουν και οι τελικές αποφάσεις ως προς τι μέλλει γενέσθαι με το Ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα με Καζίνο (IRC).

Το επενδυτικό σχήμα για το IRC, η Mohegan Entertainment από κοινού με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχουν πάρει το χρόνο τους μέχρι τώρα, σε συμφωνία και με το φορέα του έργου, τη Lamda Development  προκειμένου να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του εν λόγω project, δεδομένου ότι η Μohegan, που είχε μέχρι σήμερα την πλειοψηφία στο σχήμα, έχει αλλάξει την στρατηγική της και φαίνεται ότι τίθεται επικεφαλής η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here