Έπειτα από μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και σημαντικές επιτυχίες, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των Συνεργατών του Δικτύου Μη Αποκλειστικής Συνεργασίας στον πολυχώρο Septem Prive του Αστέρα Γλυφάδας, την Πέμπτη 19 Ιουλίου, υπό τις μουσικές επιλογές του Dj Chris Kaltsas, καθώς και τη retro μελωδική αισθητική των Les Au Revoir.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, τα στελέχη της Groupama Ασφαλιστικής και οι Συνεργάτες της, είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν απολογισμό της παραγωγικής περιόδου που πέρασε και να ανταλλάξουν απόψεις για τις μελλοντικές ενέργειες της εταιρείας, μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρεία και τους συνεργάτες του Ελεύθερου Δικτύου της.

Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Κάτσιος, αρχικά αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα της κερδοφορίας της Εταιρείας, προσθέτοντας: «Αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις του ελληνικού επιχειρείν, με μοναδικό γνώμονα την παροχή αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες  μας, αλλά και περαιτέρω απλοποίησης των διαδικασιών για εσάς, τους Συνεργάτες μας. Η κοινή μας επιτυχία, στηρίχτηκε και θα συνεχίσει να στηρίζεται στην πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προγραμμάτων, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και στην άμεση δική σας, αλλά και του τελικού πελάτη εξυπηρέτηση», ενώ ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Σεμερτζόγλου, συνέχισε αναφερόμενος στην συνεισφορά των Συνεργατών στα παραγωγικά αποτελέσματα σε όλους τους κλάδους, σημειώνοντας: «Οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των σχέσεων είναι μεγάλες. Με τη δική σας συμμετοχή, η εταιρία καταγράφει ιδιαίτερα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή τροχιά εμπορικής ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, δικαιώνοντας τη σκληρή και μεθοδική δουλειά των συνεργατών της εταιρείας».

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135.57 εκατ. το 2016, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here