Την προσεχή Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου θα παρουσιασθεί το νέο επιχειρηματικό σχέδιο (business plan) της ΔΕΗ, που εκπονήθηκε από την Mc Kinsey.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Γιώργος Στάσσης θα παρουσιάσει αναλυτικά τους βασικούς άξονες του σχεδιασμού, που θα ακολουθηθεί/υλοποιηθεί.
Το όλο business plan θα τεθεί υπόψη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ (την Παρασκευή 13/12) ενώ για τα τέλη Ιανουαρίου προγραμματίζεται ευρύς κύκλος παρουσίασης της “νέας ΔΕΗ” κυρίως σε ξένους αλλά και σε Ελληνες θεσμικούς και διαχειριστές.
Σε δεύτερο χρόνο- και ανάλογα με το κλίμα στα διεθνή χρηματιστήρια – θα βγει στις αγορές, με ευρω ομόλογο, deal done,.
Πάντως όλες αυτές οι…κοσμοϊστορικές αλλαγές προχωρούν σε μία περίοδο που η διοίκηση έχει απελευθερωθεί από δεσμά και εξαρτήσεις , όσον αφορά στην στάση των εργαζομένων. Για πρώτη φορά, στη μεταπολίτευση η απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ είχε τόσο χαμηλά ποσοστά συμμετοχής.
Ενδεικτικά την Τετάρτη– παραμονές της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ενέργεια, στην Βουλή, στη μητρική η συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση περιορίστηκε σε πολύ χαμηλό διψήφιο ποσοστό και στην θυγατρική- ΔΕΔΔΗΕ μονοψήφιο.
Που άλλες εποχές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here