Τις 24 έφτασαν οι απολύσεις στην Workable εν μέσω πανδημίας, να αντισταθμίσει την μείωση των εσόδων, όπως ανακοίνωσε εσωτερικά ο CEO της εταιρείας, Νίκος Μωραϊτάκης. 

Η πλειοψηφία των απολυθέντων ήταν από το τμήμα των πωλήσεων δεδομένου ότι τα νέα συμβόλαια που αναμένει να συνάψει με πελάτες υπολογίζονται λίγα.

Στην ενημέρωση των εργαζομένων μάλιστα ο κ. Μωραϊτάκης ανέφερε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω απολύσεις το επόμενο διάστημα χωρίς δεσμεύσεις, λόγω των «αχαρτογράφητων νερών» που δημιουργεί η πανδημία.

Επιπλέον, η Workable, όπως ανέφερε ο κ. Μωραϊτάκης, σκοπεύει να παγιώσει την τηλεργασία για το σύνολο των εργαζομένων της. Ωστόσο αυτό θα γίνει σταδιακά και τα γραφεία της σε Αθήνα Βοστώνη και Λονδίνο θα περιοριστούν αισθητά, φιλοξενώντας μόνο όσους επιθυμούν να εργάζονται από το γραφείο.

Η Workable προσφέρει μία λύση σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αναφορικά με την πρόσληψη εργαζομένων και έχει αναπτύξει μία τεχνολογία που αυτοματοποιεί τη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων εργαζομένων. Αυτή τη στιγμή, το πελατολόγιο της περιλαμβάνει πάνω από 20.000 επιχειρήσεις σε 100 χώρες, ενώ έχει αξιολογήσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια υποψήφιους για θέσεις εργασίας.

Η Workable θεωρείται από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here