Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, επεκτείνουν την παρουσία τους και στα Δωδεκάνησα, παρέχοντας αυθεντικές εμπειρίες ελληνικής φιλοξενίας μέσα από το ξενοδοχείο Onar Patmos.

Οι επισκέπτες του Onar Patmos, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον κοσμοπολίτικο αλλά ήρεμο χαρακτήρα, καθώς και τη μυστηριακή ατμόσφαιρα της Πάτμου, ενός από τα πιο ιδιαίτερα νησιά του Αιγαίου πελάγους.

Το Onar Patmos, μια μικρογραφία παραδοσιακής νησιωτικής γειτονιάς με έντονη την παρουσία της τοπικής αρχιτεκτονικής, εκτείνεται σε 8 στρέμματα κοντά στο γραφικό ψαροχώρι του Γροίκου και τον βράχο της Καλικατσούς. Αποτελείται από έξι ανεξάρτητες παραδοσιακές κατοικίες με ονόματα εμπνευσμένα από τις Νύμφες της ελληνικής μυθολογίας, τις θεότητες των νερών: Μέλια, Αμάλθεια, Βολίνα, Κασταλία, Νέδα, και Αόρα.

Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels περιλαμβάνει 53 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ