Οι προετοιμασίες κράτησαν λίγο περισσότερο του αναμενομένου, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον άξιζε την αναμονή. Επίσημες ανακοινώσεις θα έχουμε μεθαύριο Τετάρτη, για τη νέα τράπεζα που θα “αντικαταστήσει” την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος.
     Το σίγουρο είναι, πως οι τελευταίες λεπτομέρειες κλείνουν αυτές τις ημέρες, με την σχετική διαδικασία ελέγχων και εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος να δίνονται στα αμέσως επόμενα 24ωρα.
      Η πλευρά του Γιώργου Τανισκίδη έχει προχωρήσει ήδη στην αλλαγή επωνυμίας της νέας τράπεζας (που πιθανότατα να ανακοινωθεί την Τετάρτη), στην δημιουργία ενός δικτύου 25 καταστημάτων (τα 15 έχουν ήδη ετοιμαστεί), στην υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα των νέων τεχνολογιών (προκειμένου να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο εγχώριο banking) με σκοπό το νέο σχήμα να παρουσιάζει κέρδη από το τέλος του 2021.
      Χωρίς το…βουνό των μη εξυπηρετούμενων δανείων και ανοιγμάτων η “νέα ΕπΤΕ“, με νέες τεχνολογίες και με έναν άριστο γνώστη της τραπεζικής στο τιμόνι και με έναν πανίσχυρο βασικό μέτοχο στα μετόπισθεν σίγουρα θα κάνει την διαφορά στην αγορά.
       Τα υπόλοιπα μετά τις επίσημες ανακοινώσεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here