Το νόμιμο και ασφαλές παρκάρισμα του αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι συνήθως μια οδυνηρή, χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία.

  • Μια ελληνική εφαρμογή κινητού τηλεφώνου ωστόσο ήρθε για να διευκολύνει τους οδηγούς στην αναζήτηση χώρου στάθμευσης και ταυτόχρονα εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις σε σύγχρονους, ασφαλείς και νόμιμους χώρους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας…
  • Η Ελληνική Cityzen Parking & Services δημιούργησε τη μοναδική -για τα δεδομένα της χώρας μας- εφαρμογή εταιρείας Parking για να προσφέρει άνεση και αξία στην καθημερινότητα. Κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή “Cityzen Parking & Services” για smartphones, ο οδηγός μπορεί να βρει αμέσως θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του από το κινητό του, εύκολα και οικονομικά.

Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να προαγοράσει θέση parking με έκπτωση 20% και να κάνει είσοδο στο σταθμό της Cityzen πλήρως αυτοματοποιημένα. Σε κάθε συναλλαγή μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο βλέποντας το υπόλοιπο του χρόνου στάθμευσης που έχει αγοράσει και να ενημερώνεται με email 15 λεπτά πριν τη λήξη του.

Το καινούργιο app σε συνδυασμό με τα αυτοματοποιημένα συστήματα της εταιρείας προσφέρει στους οδηγούς μία ευχάριστη εμπειρία parking, την υπηρεσία zenParking.

Κατεβάζοντας το app, ο χρήστης μπορεί να κάνει αυτόματη είσοδο και έξοδο στους σταθμούς ακόμη και εάν δεν έχει προαγοράσει χρόνο στάθμευσης. Χωρίς να αναμονή και χωρίς μετρητά πληρώνοντας από το κινητό του, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Ακόμη, μπορεί να επωφεληθεί από τις ειδικές τιμές στις υπηρεσίες πλυσίματος και βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτων, οι οποίες παρέχονται με έκπτωση 30%.

Η εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τις πληροφορίες που αφορούν κάθε σταθμό Cityzen όπως τον τιμοκατάλογο, το ωράριο και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να βρει σε κάθε έναν. Επιπλέον, για την εύκολη πρόσβαση σε κάθε σταθμό ο χρήστης μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα πλοήγησης και να ενημερωθεί για την κίνηση στους δρόμους, επιλέγοντας τη γρηγορότερη διαδρομή, κερδίζοντας χρόνο στην καθημερινότητα του.

Η Cityzen Parking & Services προσφέρει υπηρεσίες στάθμευσης υψηλής ποιότητας έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, τις προσδοκίες, αλλά και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των πελατών της.

Η εξυπηρέτηση της Cityzen Parking & Services αφορά όλες τις ενέργειες που γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρεχόμενη υπηρεσία και μάλιστα σε ένα εκτεταμένο εύρος υπηρεσιών πέρα της στάθμευσης. Υπηρεσίες όπως πλύσιμο και βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου, στάθμευση ποδηλάτων, πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας, φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ανακύκλωση λαμπτήρων και μικρών ηλεκτρικών συσκευών προσδίδουν αξία στην καθημερινότητα του πελάτη, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα την περιβαλλοντική του συνείδηση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here