Η μπύρα ΝΗΣΟΣ ξεχώρισε λαμβάνοντας την κορυφαία, πλατινένια διάκριση στην ενότητα “Brand Greece”.

Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση της συνεισφοράς της ΝΗΣΟΣ στην ανάδειξη και προβολή του τόπου καταγωγής της της Τήνου, των Κυκλάδων, των νησιών μας και ευρύτερα της χώρας μας και κατ’ επέκταση του ελληνικού brand name.

Η κριτική επιτροπή απένειμε στην εταιρία την υψηλότερη διάκριση στην ενότητα “Brand Greece”, στην οποία «πρωταγωνίστησαν» εταιρίες, φορείς και οργανισμοί που εμπνέονται από την Ελλάδα και μέσω του έργου τους προβάλλουν την «ελληνική ταυτότητα» και ενισχύουν τη βιώσιμη εγχώρια οικονομία.

Η μπύρα ΝΗΣΟΣ, από την αρχή της πορείας της, επέλεξε να λειτουργεί και ως «πρέσβειρα» της Τήνου, των ελληνικών νησιών και της χώρας μας, προβάλλοντας περήφανα την καταγωγή της, διεκδικώντας και κερδίζοντας διεθνή βραβεία και προσφέροντας μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στους καταναλωτές, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

 

Με αφορμή τη συγκεκριμένη βράβευση, ο κ. Αλέξανδρος Κουρής δήλωσε σχετικά:

  • «Βάσει του πλαισίου και των τάσεων που λειτουργούμε και δραστηριοποιούμαστε, τα προϊόντα, ιδίως δε τα τρόφιμα και τα ποτά, μπορούν κάλλιστα να αξιοποιηθούν ως βασικό όχημα προβολής και διαμόρφωσης αντιλήψεων για τους τόπους τους. Η ΝΗΣΟΣ, όλα αυτά τα χρόνια, συνειδητά προσπαθεί να πρωτοπορεί και να διακρίνεται, «ταξιδεύοντας» το όνομα του τόπου της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Και έτσι θα συνεχίσουμε… από την Τήνο, σε όλον τον κόσμο.»

H κ. Γεωργία Βλάχου, Διευθύντρια πωλήσεων και ανάπτυξης, Μπύρα ΝΗΣΟΣ.