Στην Eurocatering  συνεπενδύουν τα δύο funds, EOS Capital Partners και Elikonos 2 S.C.A. SICAR, με στόχο να θωρακίσουν τις ήδη ισχυρές βάσεις της εταιρείας και να δημιουργήσουν νέες προοπτικές για περαιτέρω ανάπτυξη.

Η Eurocatering AE ιδρύθηκε το 2000 καινοτομώντας με τη διάθεση έτοιμων προς χρήση και κατανάλωση λαχανικών και φρούτων, συνδεόμενη εγγυημένα και ποιοτικά με όλους τους κρίκους της αγροδιατροφικής αλυσίδας μέχρι τον τελικό καταναλωτή. Το 2004 η εταιρεία σύστησε για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τις πλυμένες και κομμένες σαλάτες με το brand Φρεσκούλης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Eurοcatering, Χρυσόστομος Μαυρόπουλος, ο οποίος διατηρεί το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, δήλωσε σχετικά με την επιχειρηματική αυτή κίνηση: “Η επένδυση των EOS Capital Partners και Elikonos 2 S.C.A. SICAR στην εταιρεία μας αποτελεί επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης τους στη δυναμική ανάπτυξη της Eurocatering και στην αξία που δημιουργούμε καθημερινά, για τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες μας και φυσικά τους ίδιους τους καταναλωτές. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο επιχειρηματικό μας πλάνο και συνεχίζουμε τη δυναμική οικονομική μας πορεία επενδύοντας διαρκώς στην καινοτομία και σε δυνατές συνεργασίες”.

Σε ανακοίνωσή του το Elikonos 2 S.C.A. SICAR αναφέρει: “Το Elikonos 2 S.C.A. SICAR ανακοινώνει την έκτη του επένδυσή ύψους €4 εκατ. και την απόκτηση μειοψηφικής συμμετοχής στην Eurocatering A.E. Οι δραστηριότητες της Eurocatering A.E. περιλαμβάνουν την επιλογή, επεξεργασία και διανομή λαχανικών (χύμα και συσκευασμένα), σαλατών, φρούτων και άλλων συναφών προϊόντων (χυμοί, σνακ) στην Ελλάδα, κυρίως σε εστιατόρια και πολυκαταστήματα τροφίμων (supermarkets), ενώ τα προϊόντα της είναι γνωστά και με το εμπορικό σήμα “Φρεσκούλης”. Η Eurocatering A.E. έχει επίσης παρουσία στην αγορά της Βουλγαρίας μέσω θυγατρικής.

Α. Ταμβακάκης, EOS Capital Partners στο BanksLive: Που θα δοθούν τα δισεκατομμύρια του recovery fund

A. Ταμβακάκης: Η EOS Capital Partners αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες σε τομείς όπως το Fintech, λιανεμπόριο 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here