Στη φετινή τελετή βράβευσης των Green Brand Awards, η εταιρεία PressiousArvanitidis τιμήθηκε με silver βραβείο στην κατηγορία Marketing for Green Service και με bronze στην κατηγορία Launch of Green Service, για την καμπάνια της «Κάνε κι εσύ αυτό που σου αναλογεί».  Πριν από περίπου έξι μήνες, η PressiousArvanitidis προσκάλεσε κάθε εταιρεία και συνεργάτη της να λάβει δράση και να επιλέγει χάρτινες συσκευασίες και έντυπα πιστοποιημένα κατά FSC®. Με αυτόν τον τρόπο, θα έκαναν αυτό που τους αναλογεί. Για κάθε παραγγελία τους, η PressiousArvanitidis δεσμεύτηκε να φυτεύει από ένα δέντρο, με τη βοήθεια της We4all. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν αισίως φυτευθεί 235 δέντρα στο όνομα κάθε εταιρείας που επέλεξε την υπεύθυνη λύση έντυπης επικοινωνίας και χάρτινης συσκευασίας.

Η PressiousArvanitidis, η ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου της, αποτελεί και την πρώτη εταιρεία που πιστοποιήθηκε κατά FSC® στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που στην πολυετή λειτουργία της, θέτει ως προτεραιότητά της την προστασία του περιβάλλοντος την βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

Η εταιρεία συνεχίζει να προσκαλεί κάθε επιχείρηση να επιλέξει την πιστοποίηση κατά FSC® και δεσμεύεται να φυτέψει για κάθε παραγγελία ένα δέντρο, σε συνεργασία με τη We4all. Στόχος της είναι να φυτέψει έως το τέλος του χρόνου 1000 δέντρα, ώστε να εισφέρει στην σε ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://pressious.com/ 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ