Οι επενδύσεις σε πεντάστερες μονάδες ακόμη και σε λιγότερο συνηθισμένους προορισμούς, εκτός της Μυκόνου και της Σαντορίνης, μπορούν να φέρουν επισκέπτες υψηλότερων εισοδηματικών κριτηρίων που είναι και το μεγάλο ζητούμενο για τον ελληνικό τουρισμό.

Κάπως έτσι στη Μήλο, η προβολή του νησιού και η συνεχόμενη ανοδική του πορεία σε επίπεδο ζήτησης, πέρα από τις αυξημένες αφίξεις τουριστών, προσελκύουν και επενδυτές από το εξωτερικό για δημιουργία πολυτελών καταλυμάτων, ικανών να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις του Τουρισμού.

Ήδη , στα Πολλώνεια, είναι σε εξέλιξη επένδυση, ελληνο-αυστραλιανών συμφερόντων , για τη δημιουργία  πεντάστερου  boutique ξενοδοχείου δυναμικότητας 12 δωματίων, από τα οποία τα 8 θα διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Η νέα μονάδα, που χτίζεται σε οικόπεδο 790 τ.μ., θα είναι έτοιμη για λειτουργία κατά την τουριστική περίοδο του 2020.

Σε πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση  στα γραφεία της MTC GROUP , εταιρίας συμβούλων του δήμου της Μήλου, οι επενδυτές παρουσίασαν τα σχέδια της νέας μονάδας την οποία, όπως είπαν, αποφάσισαν να δημιουργήσουν στο νησί, χάρη στη φήμη που έχει αποκτήσει στην αυστραλιανή αγορά τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here