Στην κάμερα του Banks μίλησε ο κ. Ανδρέας Μεταξάς (Metaxa Hospitality Group), ο οποίος βραβεύτηκε ως «Greek Hospitality Leader», στο πλαίσιο των GHA21.

“Με αυτήν την βράβευση αναγνωρίζεται η προσπάθεια του ομίλου που έχει στόχο την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας. Έχει ως συστατικά την ομαδικότητα και επίκεντρο τον άνθρωπο και την βιωσιμότητα στις υπηρεσίες της” ανέφερε ο κ. Μεταξάς.

Συγκινημένος και ενθυμούμενος το παρελθόν από όπου ξεκίνησε, ο κ. Μεταξάς είπε: “Τιμάω τον πατέρα μου τον Νίκο Μεταξά, έναν οραματιστή του τουρισμού και σκέφτομαι το μέλλον. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη στιγμή, πρέπει να γίνει πιο πράσινη και πιο έξυπνη. Όλοι εμείς πρέπει να βγούμε μπροστά και να αφήσουμε χώρο στους νεώτερους, για μία Ελλάδα ακόμη πιο ολιστική”.

Δείτε την δήλωση:

Greek Hospitality Awards 2021_Δήλωση: Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Metaxas Hospitality Group from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Τέσσερα βραβεία απέσπασε το Metaxa Hospitality Group κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards της Ethos Media, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου2021.

Ο Όμιλος και το ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort απέσπασαν «Gold» βραβείααντίστοιχα στιςκατηγορίες «Best Greek Sustainable Hotel» και «Best Greek Green Resort», ενώ το εστιατόριο Alios Ilios του ξενοδοχείου Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa,βραβεύτηκε με «Silver» βραβείο στην κατηγορία «Best Greek Hotel Dining Experience».

Ο CEO του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς, τιμήθηκε με τη διάκριση «GreekHospitality Leader» για το έργο του και τη προσφορά του, στην ανάδειξη και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας.

Ο κ. Μεταξάς δήλωσε σχετικά: «Νιώθω μεγάλη τιμή για την αναγνώριση της προσπάθειάς του Ομίλου μας, μέσα από τα 4 βραβεία που αποσπάσαμε. Η Ελλάδα έχει σήμερα μια ιστορική ευκαιρία να αλλάξει και να αναβαθμιστεί και η φιλοξενία έχει χρέος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή. Αυτό το χρέος βαραίνει τη δική μας γενιά ξενοδόχων και είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθούμε επάξια. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες».

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος, με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις, Όμιλος ξενοδοχείων. Ξεκίνησε στην Κρήτη από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη, η οποία έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here