Οι ελληνικές start ups συνεχίζουν να αναπτύσσονται, επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητες τους και το μόνο σίγουρο είναι πως όσο περνάει ο καιρός ολοένα και περισσότερες θα καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους στο παγκόσμιο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Ο λόγος αυτή τη φορά για την Dialectica – αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές start-up- που απασχολεί περισσότερους από 300 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Μόντρεαλ.

Μετά την πρόσφατη επέκταση της εταιρείας στο Μόντρεαλ του Καναδά, η Dialectica “ανοίγει” γραφείο και στη Νέα Υόρκη έχοντας πάντα ως οδηγό το όραμά της να απλοποιήσει και να εκσυγχρονίσει την πρόσβαση σε γνώση και πληροφορίες παγκοσμίως.

Το 2020 η εταιρεία αναδείχθηκε ως “Best Workplace”, ενώ έχει αποσπάσει σειρά βραβείων για το καινοτόμο εργασιακό μοντέλο που εφαρμόζει από το ξεκίνημά της και στηρίζεται στη διαρκή εκπαίδευση, επιβράβευση και εξέλιξη των εργαζομένων της

Η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών (experts) που τους ενδιαφέρουν με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, έχει συμβάλλει στην ολοκλήρωση επιχειρηματικών συμφωνιών ύψους πάνω από 180 δισ. ευρώ, γεγονός που την έχει καθιερώσει ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των Information Services (primary research) παγκοσμίως.

H επέκταση της Dialectica στη Νέα Υόρκη αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας καθώς η Αμερική αντιπροσωπεύει το 55% της αγοράς των υπηρεσιών παροχής πρωτογενούς έρευνας, με τη Νέα Υόρκη να θεωρείται το κέντρο της παγκόσμιας οικονομικής και επενδυτικής δραστηριότητας.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και CEO της Dialectica,κ. Γιώργο Τσαρούχα, η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στην επέκταση της σε παγκόσμιο επίπεδο, στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών αλλά και στην διαρκή ανάπτυξη των ικανοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων των ανθρώπων της που αποτελούν την κινητήριο δύναμη της επιτυχίας της όλα αυτά τα χρόνια. «Η επιτυχημένη επέκταση της Dialectica σε Αθήνα, Λονδίνο και Μόντρεαλ μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για το άνοιγμά μας στην αγορά της Νέας Υόρκης», προσθέτει.

Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι

  • να αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία σε όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά κέντρα απασχολώντας περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

ενώ το γραφείο της εταιρείας στην Αθήνα θα συνεχίσει να αποτελεί hub για την Ευρώπη και την Μέση Ανατολή προσλαμβάνοντας συνεχώς ταλαντούχους νέους και επαγγελματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here