Στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης της MullenLowe Athens, το παγκόσμιο δίκτυο του Interpublic Group (NYSE:IPG) εμπιστεύεται τον Χάρη Παριανό, μετατρέποντας, υπό τον έλεγχό του, την εταιρία, από καθεστώς πλήρους ιδιοκτησίας, σε affiliate agency του παγκόσμιου δικτύου μάρκετινγκ και επικοινωνίας  MullenLowe Group.

  • Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της MullenLowe Athens, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μιχόπουλος.

Ο James Nass θα συνεχίσει να έχει κομβικό ρόλο στην εταιρεία ως Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Στρατηγικής και Ανάπτυξης, όπως και ο Θάνος Βλαχόπουλος ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ, CFO και Business Development Director.

 

  • «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπιστοσύνη του παγκόσμιου ομίλου του IPG. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μιχόπουλου, η υπάρχουσα ομάδα της MullenLowe Athens, ενισχύεται σημαντικά και θα καταφέρει να στηρίξει ακόμα πιο αποτελεσματικά, την ανάπτυξη των πελατών της στην Ελλάδα αλλά και να πρωταγωνιστήσει στην αγορά μας» δήλωσε ο Χάρης Παριανός.

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μιχόπουλος επεσήμανε:

«Η MullenLowe είναι διεθνώς ένα μοναδικό είδος δημιουργικής εταιρίας που προκαλεί και ξέρει να κερδίζει ξεκάθαρα πρόσθετη αξία προς όφελος των πελατών της. Μαζί με τους James Nass, Θάνο Βλαχόπουλο, Γιώργο Λευιτικό και την υπόλοιπη ομάδα της MullenLowe Athens, θα υλοποιήσουμε ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης τόσο για την εταιρία, όσο και για τους ανθρώπους της και τους συνεργάτες της. Η αποτελεσματική διαχείριση των παρατεταμένων και πρωτόγνωρων προκλήσεων  που βιώνει διεθνώς η αγορά μας, είναι η ευκαιρία και το κίνητρο μας».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μιχόπουλος

Ο Διευθύνων Σύμβουλος (Managing Director) της Weber Shandwick Athens, discipline του McCann Worldgroup στην Ελλάδα, Δημήτρης Μιχόπουλος, έχει προηγουμένως εργαστεί στον ΟΠΑΠ  όπου κατείχε τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης σε θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για τον Όμιλο.

Πρόκειται για στέλεχος με  πολυετή και αναγνωρισμένη εμπειρία  στους  τομείς της Εταιρικής Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Marketing από θέσεις ευθύνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Είναι Vice President of Reputation και μέλος στο ΔΣ του CEO Clubs στην Ελλάδα, και Founding Partner του Your Directors Club (YDC).

Στο παρελθόν είχε διατελέσει Corporate Affairs Director της Vodafone για 9 χρόνια.  Επίσης έχει εργαστεί στη Unilever επί 5 συναπτά έτη καθώς και στην Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων ως Head of Communications & Marketing, ενώ ως καθηγητής σε θέματα Management έχει διδάξει στο Deree College και στην ΕΕΔΕ.

Ποια είναι η MullenLowe Athens

Η MullenLowe Athens, μέλος του δικτύου MullenLowe Group, είναι ένα ολοκληρωμένο δίκτυο marketing communications, το οποίο βασίζεται στη δημιουργικότητα, φέρει έντονη επιχειρηματική κληρονομιά και είναι στη νοοτροπία του να προκαλεί. Είναι παγκοσμίως μία δημιουργική boutique, με παρουσία σε περισσότερες από 65 αγορές, με πάνω από 90 agencies, που  διαθέτουν έντονα τα στοιχεία της τοπικής τους κουλτούρας. Με ένα πολυεπίπεδο λειτουργικό μοντέλο και διεθνείς ειδικεύσεις, διαθέτοντας τεχνογνωσία στη στρατηγική των brands, στη MullenLowe εστιάζουμε στο να πετυχαίνουμε αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Κατατασσόμαστε διαρκώς ανάμεσα στα πιο βραβευμένα δημιουργικά και αποτελεσματικά διαφημιστικά γραφεία στον κόσμο.

Για εννέα χρόνια, ο όμιλος MullenLowe Group είναι στην κορυφή της λίστας Effie, ως το πιο αποτελεσματικό διεθνές δίκτυο. Το 2018 η MullenLowe  συμπεριλήφθηκε στην Agency A-List του Ad Age και το 2019 ήταν ανάμεσα στους 10 ομίλους διαφημιστικών εταιριών, που διακρίθηκαν ως «Top Agency Networks for Creativity» στο πλαίσιο του WARC Creative 100.

Η MullenLowe ανήκει στον όμιλο εταιριών Interpublic (NYSE: IPG).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here