Σε ένα tweet του που ανήρτησε σήμερα, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla Έλον Μασκ υποστήριξε ότι ίσως έχει προσβληθεί από κορωνοιό, ωστόσο, διευκρίνισε, “δεν είναι σίγουρος”.

«Κάτι εξαιρετικά ύποπτο συμβαίνει», έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος της μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας. «Έκανα το τεστ για covid τέσσερις φορές σήμερα. Δύο βγήκαν αρνητικά και δύο θετικά. “

Ο Μασκ είπε ότι υπεβλήθη σε μια σειρά ταχέων τεστ αντιγόνου, τα οποία δείχνουν τα αποτελέσματα εντός 15 λεπτών και είναι φθηνότερα αλλά λιγότερο αξιόπιστα από το PCR. Περιμένει τώρα όπως ανέφερε αποτελέσματα από τον τελευταίο τύπο δοκιμής, που χρειάζεται περισσότερο χρόνο.

Ο Μασκ κατά καιρούς αμφισβήτησε σφόδρα τις ειδήσεις για τη νόσο, ενώ ισχυριζόταν ότι τα ποσοστά θνησιμότητας καταδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για πολύ επικίνδυνο ιό. Τον Μάρτιο, προέβλεψε ότι θα υπάρξουν σχεδόν μηδενικά νέα κρούσματα στις ΗΠΑ έως τον επόμενο μήνα (Απρίλιο). Περίπου 150.000 περιστατικά αναφέρονται αυτή την περίοδο κάθε μέρα.

Ο Musk ταξιδεύει τακτικά με ιδιωτικό τζετ μεταξύ των χώρων όπου δραστηριοποιείται η Tesla και η Space Exploration Technologies Corp. Το αεροπλάνο του σύμφωνα με το Bloomberg, προσγειώθηκε στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα, όπου πραγματοποίησε προσωπικές συνεντεύξεις με αιτούντες εργασία στο εργοστάσιο που κατασκευάζει η Tesla. κοντά στη γερμανική πρωτεύουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here