Η πράσινη ενέργεια  μπαίνει στο κάδρο των επενδύσεων, αλλάζοντας ριζικά τις καθημερινές συνήθειες των πολιτών σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γιατί το μέλλον των επενδύσεων είναι στην πράσινη ενέργεια. 

Στόχος της πράσινης ενέργειας, είναι η διασφάλιση ασφαλούς και οικονομικά προσιτού ενεργειακού εφοδιασμού της παγκόσμιας κοινότητας.  Τη δημιουργία πλήρους ολοκληρωμένης, διασυνδεδεμένης και ψηφιοποιημένης ενεργειακής αγοράς, και τέλος την προώθηση της ενεργειακής απόδοσης, βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων μας και ανάπτυξη ενός τομέα παραγωγής ενέργειας,  ο οποίος θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Elxis Energy, είναι η  πρώτη εταιρεία που συνδυάζει όλα τα είδη ενέργειας κι αλλάζει ριζικά τη ζωή μας.

Την υψηλότερη δυνατή παγκοσμίως δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προσφέρει το ενεργειακό πάνελ της ελληνικής εταιρείας, Elxis Energy, καλύπτοντας όλες τις ενεργειακές ανάγκες, με την μικρότερη οικονομική επιβάρυνση και σεβόμενη πάντα το περιβάλλον.

Η Elxis Energy, παράγει το πάνελ, το οποίο μετατρέπει την ηλιακή και ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια καλύπτοντας τις ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του πάνελ της εταιρείας, Elxis Energy είναι ότι εκμεταλλεύεται την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, η οποία είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα, κατά συνέπεια μπορεί να παράγει ισχύ αενάως.

Μια ομάδα αποτελούμενη από επιστήμονες

Η ομάδα της Elxis έχει πολυετή εμπειρία στο τομέα της ενέργειας, και ο κύριος στόχος της είναι να δημιουργήσει μία εναλλακτική μορφή ενέργειας που θα είναι φιλική προς το περιβάλλον αλλά και προς τον άνθρωπο.

Η επιστημονική ομάδα της Elxis έπειτα από έρευνα και πειράματα  δύο  δεκαετιών  έχει  καταφέρει  να    εκμεταλλευτεί  τα  ηλεκτρομαγνητικά  κύματα,  το  χρωματικό  φάσμα  και  την  τεχνολογία υπέρυθρων  ακτινών  (infrared), παράγοντας ενέργεια με τη μέθοδο  της επαγωγής.

Το προϊόν δεν περιορίζεται σε έναν ενεργειακό πόρο, η Elxis καταπολεμά  τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι άλλες πηγές ενέργειας.

Πρώτα απ’ όλα, η Elxis μπορεί να παράγει ενέργεια όλη την ημέρα και τη νύχτα  και δεν περιορίζεται από την παρουσία ορισμένων στοιχείων όπως ο ήλιος και ο  άνεμος. Επιπλέον, δεν περιορίζεται από την ύπαρξη φυσικών πόρων όπως τα  ορυκτά καύσιμα, καθώς οι ενεργειακοί πόροι που χρησιμοποιούνται είναι σε  αφθονία στο φυσικό μας περιβάλλον χωρίς κίνδυνο εξάντλησης.

Στάδιο Παραγωγής

Το πρωτότυπο αυτό προϊόν έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι σε λειτουργία. Το  δίπλωμα  ευρεσιτεχνίας  από  την  Ε.Ε.  έχει  ήδη  καταχωρηθεί  και  αναγνωριστεί στο γραφείο ευρεσιτεχνιών της Μάλτας.

Περισσότερα για την Elxis Energy:

Η ομάδα της Elxis αποτελείται από άτομα που έχουν μακροχρόνια παρουσία στους τομείς της τεχνολογίας και των επενδύσεων.

Η βασική ομάδα αποτελείται από επιστήμονες που ειδικεύονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις ιατρικές και τις κοινωνικές επιστήμες.

Η ELXISENERGY κατάφερε να αποκτήσει την Πιστοποίηση CE μετά από ενδελεχείς δοκιμές.

Πιστοποιητικό αποδοτικότητας από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Το πάνελ είναι κατασκευή υψηλής απόδοσης, από 100Wp έως 2.300Wp. (Η μέση ισχύς του είναι 1.200 Watt / h.)

Ακτινοβολημένες εκπομπές (κάτω από 1GHz). Αποτέλεσμα δοκιμής: PASS.

Ανοσία στην ηλεκτροστατική εκφόρτιση. Αποτελέσματα δοκιμής: PASS (A/ A).

Ανοσία στο ηλεκτρομαγνητικό ακτινοβολημένο πεδίο RF (κάτω από 1GHz).

Blockchain και Token

Το οικοσύστημα Elxis στοχεύει στη σύνδεση της τεχνολογίας blockchain με το προϊόν του. Ειδικότερα, επικεντρώνεται στη διασύνδεση του Elxis blockchain Token (LEX) και των ήδη αναπτυγμένων και μελλοντικών προϊόντων και εφαρμογών της Elxis, δημιουργώντας ένα αναπόσπαστο σύνολο. Αρχικά, το Elxis Token (LEX) θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο δημοσίων επενδύσεων για σκοπούς όπως η δραστηριότητα μάρκετινγκ που στοχεύει στην προώθηση των τρεχόντων και μελλοντικών προϊόντων της Elxis.

Μετά την αρχική πώληση του Elxis Token (LEX) στην πλατφόρμα Ethereum, θα δημιουργηθεί το οικοσύστημα Elxis.

Το οικοσύστημα Elxis θα παρέχει στους προγραμματιστές Ethereum τη δυνατότητα να δημιουργούν εφαρμογές με επίκεντρο την ενέργεια για να αλληλεπιδρούν με το υλικό της Elxis για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Μια σημαντική καινοτομία είναι η ύπαρξη ολοκληρωμένο λογισμικού στα προϊόντα Elxis, το οποίο θα τους επιτρέψει να διασυνδεθούν με το οικοσύστημα Elxis, επιτρέποντάς τους να καταγράφουν τυχόν προβλήματα προϊόντων, χρήση τεχνολογίας τηλεματικής και ιχνηλάτησης.

Θα προσφέρει επίσης την ευκαιρία προσθήκης άλλων ηλεκτρικών προϊόντων στο οικοσύστημα Elxis.

Μετά τη διασύνδεση των προϊόντων Elxis από εταιρείες ηλεκτρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, το οικοσύστημα Elxis θα επιτρέψει σε αυτές τις εταιρείες να

χρησιμοποιήσουν το blockchain Elxis και για τα προϊόντα τους. Με αυτόν τον τρόπο το οικοσύστημα Elxis θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ανεξάρτητο blockchain για χρήση ως EBoP (Elxis Blockchain of Products = όπως I.O.T .: Internet Of Things).

Το Elxis Token (LEX) είναι ένα επενδυτικό εργαλείο για την ανάπτυξη υφιστάμενων και μελλοντικών εφαρμογών Elxis που βασίζονται στην πλατφόρμα Ethereum.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here