Το Υπουργείο Τουρισμού στηρίζει και αναβαθμίζει τις τουριστικές υποδομές της χώρας, όχι μόνο στους δημοφιλείς αλλά και στους εναλλακτικούς προορισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη από τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και τον Δήμαρχο Μεγανησίου Παύλο Δάγλα, η παραχώρηση στο Δήμο Μεγανησίου, του τουριστικού καταφυγίου του όρμου Αθερίνου από το Υπουργείο Τουρισμού, προκειμένου να κατασκευαστεί μαρίνα προϋπολογισμού 5,5 εκατ ευρώ.

Ο Υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι “στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις τουριστικές υποδομές και στις 13 περιφέρειες της χώρας. Το Μεγανήσι είναι μοναδικός προορισμός που κερδίζει ολοένα και παραπάνω τουριστική κίνηση. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με έργα υποδομής που τόσο ανάγκη έχει η χώρα, η Αθήνα, η Αττική αλλά και η νησιωτική Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας, επισήμανε ότι πρόκεται για “ένα έργο πνοής για το Μεγανήσι και την ευρύτερη περιοχή του, που αφορά τη μαρίνα Αθερίνου Μεγανησίου χωρητικότητας 94 σκάφη και προϋπολογισμού 5,5 εκατ ευρώ. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια και τον Βουλευτή Λευκάδας της ΝΔ κ. Θανάση Καββαδά για την αμέριστη στήριξη τους”.

Ο Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς δήλωσε ότι “σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για το Δήμο Μεγανησίου, καθώς υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης για τη Μαρίνα του Αθερινού, 94 θέσεων ελλιμενισμού. Ένα έργο σημαντικό όχι μόνο για το Μεγανήσι, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή, που δίνει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here