Προ ολίγων ημερών διαψεύστηκαν τα σενάρια που ήθελαν τον Όμιλο Λάμψα να βάζει πωλητήριο στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας, το Μεγάλη Βρεταννία.

Οι φήμες διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον Όμιλο που ανέφερε πως δεν απεργάζεται «πωλήσεις» αλλά, τουναντίον, υλοποιεί επενδύσεις, επικεντρώνεται στην προσπάθεια επανόδου στην κανονικότητα και σχεδιάζει το αναπτυξιακό της μέλλον.

Ωστόσο το ξενοδοχείο όπως και το King George, συμφερόντων του ίδιου Ομίλου αλλάζουν σελίδα μέσω οργανωτικών αλλαγών.

Το νέο πρόσωπο

Συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος των ιστορικών ξενοδοχείων Tim Ανανιάδης αποφάσισε να αποσυρθεί συνταξιοδοτούμενος. Ο κ. Ανανιάδης θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Hom Parviz, ο οποίος διαθέτει, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας.

Ξεκίνησε το 1996 ως διευθυντής τροφίμων και ποτών, “Director of F&B” στο Hyatt Regency Baku στο Αζερμπαϊτζάν και συνέχισε τα επόμενα χρόνια στον ίδιο ρόλο στο Hyatt Regency La Manga Resort στην Ισπανία και στο Grand Hyatt Muscat στο Σουλτανάτο του Ομάν. Το 2001 διετέλεσε υποδιευθυντής στο Hyatt Regency Adelaide στην Αυστραλία και το 2006 επέστρεψε στο Hyatt Regency Baku, αυτή τη φορά σε ρόλο Γενικού Διευθυντή. Το 2009 αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στο Hyatt Regency Bishkek στο Κυργιστάν και από το 2012 έως πρόσφατα υπήρξε γενικός διευθυντής στο Hyatt Regency Belgrade στη Σερβία.

Ο κ. Ανανιάδης θα συνεχίσει την πορεία του σαν επικεφαλής σύμβουλος, “Senior Consultant”, της οικογένειας Λασκαρίδη στον τομέα της φιλοξενίας και θα παραμείνει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Λάμψα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here