Τα Greek Hospitality Awards presented by QRES πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας και ανέδειξαν σε μια λαμπρή βραδιά τους κορυφαίους του ελληνικής ξενοδοχίας.

Greek Hospitality Awards 2022: Οι νικητές του καταξιωμένου θεσμού επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας

Η QRES, μέλος του ομίλου Qualco, είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακινήτων και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο, με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Γιώργο Μαντζαβινάτο, ο οποίος έκανε λόγο για μία μεγάλη διοργάνωση τιμώντας τους νικητές των φετινών βραβείων.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα του real estate, η ομάδα της QRES στηρίζει οργανισμούς χρηματοδότησης σε συνάρτηση με τον σχεδιασμό της επενδυτικής τους στρατηγικής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Οι επενδύσεις αυτές συνοψίζονται είτε σε άμεσες, εστιασμένες αμιγώς σε real estate ακίνητα, είτε σε έμμεσες, που αφορούν στην εξαγορά μετοχών δημοσίων ή ιδιωτικών εταιρειών, οι οποίες διαχειρίζονται αυτά τα ακίνητα.

Η QRES προσφέρει

  • Τη διαχείριση και εποπτεία των χαρτοφυλακίων REO ακινήτων.
  • Τη διαχείριση του δικτύου των Real Estate εκπροσώπων, που ειδικεύονται σε συγκεκριμένα είδη ακινήτων ανά γεωγραφική περιοχή.
  • Την επικοινωνία με δυνητικούς επενδυτές, μέσω μιας ευρείας βάσης δεδομένων.
  • Τον εντοπισμό πιθανών αγοραστών για συγκεκριμένα ακίνητα.
  • Την παρακολούθηση της ζήτησης ενός ακινήτου και την υποβολή αιτήματος εκτίμησης, σε περίπτωση που το κόστος δε συνάδει με τα επίπεδα της υπόλοιπης αγοράς.
O Όμιλος Qualco με εμπειρία άνω των 20 ετών, κατέχει ηγετική θέση στον σχεδιασμό και την παροχή τεχνολογικών λύσεων, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Μέσω ενός μοναδικού συνδυασμού τεχνολογίας, data analytics, operations και κεφαλαίου, ο Όμιλος Qualco βοηθά ιδιώτες και επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την οικονομική διαχείριση και τις λειτουργίες τους.

Greek Hospitality Awards 2022_Ομιλία: Γεώργιος Μαντζαβινάτος, QRES CEO from ethosMEDIA SA on Vimeo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here