Μπορεί η πανδημία και το lockdown να είναι εδώ, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει την κινητικότητα στο εγχώριο real estate όπου χθές τον «τόνο» έδωσαν οι προσφορές από μεγάλα ονόματα για το project Εktasis.

Οι προσφορές για τους διαγωνισμούς- 15 στον αριθμό- που αφορούν περιουσιακά στοιχεία της υπό ειδική εκκαθάριση Ektasis Development  υποβλήθηκαν χθές στον σύμβουλο, την PwC και την… παράσταση από τα 28 συνολικά ακίνητα (μικρότερα ή μεγαλύτερα για κάθε χρήση επαγγελματικά ή και οικιστικά) έκλεψε το ακίνητο των 17 στρεμμάτων στο Μαρούσι, γνωστό και ως ‘’κτίριο Κodak’’.

Μεταξύ των ενδιαφερομένων ονομάτων στη διαγωνιστική διαδικασία ήταν κατά τις πληροφορίες, η Prodea Investments ΑΕΕΑΠ με την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand, η Noval Property του ομίλου Στασινόπουλου με την Brooklane, η θυγατρική του ολλανδικού ομίλου TEN Brinke κ.α..

  • Το παλιό κτίριο της KODAK επί των οδών Χειμάρρας 10-12 και Λεωφόρου Αμαρουσίου -Χαλανδρίου στο Μαρούσι περιλαμβάνει παλαιά κτίσματα εντός του οικοπέδου 7.250 τ.μ. περίπου, και στο παρελθόν αποτελούσαν εγκαταστάσεις του εργοστασίου της KODAK, ενώ τώρα το μέγεθος του ακινήτου καθώς και η τοποθεσία του, το χαρακτηρίζουν μοναδικό για την ανέγερση μοντέρνων και υψηλής αισθητικής γραφειακών χώρων.

Επίσης, στα γνωστά ακίνητα που πωλούνται κι έχουν επίσης προσελκύσει το ενδιαφέρον υποψηφίων αγοραστών είναι και αυτά που πωλούνται ως ομάδα στο Δήμο Κηφισιάς στη θέση Καλυφτάκη, στη συμβολή της λεωφόρου Κύμης με την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας:

  • Πρόκειται για οικόπεδο άνω των 4 στρεμμάτων στη ΒΙ.ΠΕ Κηφισιάς με ημιτελές κτίσμα συνολικής επιφάνειας 7.800 τ.μ., το οποίο πωλείται ως ομάδα μαζί με γήπεδο μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο με επιφάνεια 570 τ.μ. στην ίδια περιοχή.

Οι προσφορές των ενδιαφερομένων είναι προγραμματισμένο βάσει του χρονοδιαγράμματος να ανοίξουν την ερχόμενη εβδομάδα, αν και υπήρξε χθες η σχετική φημολογία ότι λόγω κορωνοϊού μπορεί να πάει πιο πίσω.

Ούτως ή άλλως το project ‘’Ektasis’’ έχει πάει λόγω της πανδημίας πιο πίσω δεδομένου ότι αρχικά οι προσφορές επρόκειτο να υποβληθούν το Δεκέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here