Αποκλειστικά τα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής και τα προϊόντα γενικών ασφαλειών της Allianz θα διακινεί εφ’ εξής η UniCredit Bulbank μέσω των υποκαταστημάτων της στην Βουλγαρία.

Πρόκειται για μία επέκταση συμφωνίας που έχει συνάψει η Αllianz με την UniCredit σε επίπεδο γεωγραφικών περιφερειών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η υπογραφή συμφωνίας αρχικά ανακοινώθηκε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, προεξοφλώντας ένα σημαντικό επιχειρηματικό άνοιγμα στο τραπεζικό κλάδο με την υπογραφή της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της Allianz.

Η έναρξη της συνεργασίας αυτής αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό δύο ηγετών στο κλάδο τον τραπεζικό και στο κλάδο ασφαλειών σχολίασε ο Alexander Protsenko, Πρόεδρος της Επιτροπής Allianz Bulgaria Holding.

Ενώ, από την πλευρά του ο Levon Hampartzoumian, Διευθύνων Σύμβουλος της UniCredit Bulbank εξέφρασε την πεποίθηση του για την επιτυχία του εγχειρήματος έχοντας ήδη συνεργασία ετών, οι δύο οργανισμοί.

Οπως είχε γράψει λίγες ημέρες πριν το IW (Δείτε που έχει μεγάλη παρουσία η Allianz) μετά από ειδική αποστολή στην Σόφια, η παρουσία της Allianz είναι πολύ μεγάλη στην Βουλγαρία με σημαντικές προοπτικές με γερές βάσεις και σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

 

Insuranceworld.gr

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here