Τι θα κάναμε χωρίς τους πιστούς τετράποδους φίλους μας; Αυτοί μας καθοδηγούν, μας προειδοποιούν, μας προστατεύουν και μας ψυχαγωγούν. Αλλά, πάνω απ’ όλα, είναι η καλύτερη συντροφιά. Η Ford γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αφοσίωσης, προσφέροντας στους τετράποδους επιβάτες ένα πολυτελές πρόγραμμα περιποίησης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σκύλου.

Το κινητό ινστιτούτο αισθητικής για σκυλιά έγινε πραγματικότητα, χάρη στο καινοτόμο Mega Box του νέου Ford Puma –πρόκειται για έναν ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο  80 λίτρων στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Το αδιάβροχο Mega Box φέρει τάπα αποστράγγισης που διευκολύνει το καθάρισμα – για παράδειγμα, μετά την αποθήκευση λασπωμένου σπορ εξοπλισμού – που σημαίνει ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία τέλεια μπανιέρα πολυτελείας για σκυλάκια.

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/1f8eh8K0-CA

Σας παρουσιάζουμε τα σκυλάκια

 

Δεν είναι αξιαγάπητα;

Lottie, the Bichon Frise

pastedGraphic.png

Oscar, the Cockapoo

pastedGraphic_1.png

Lilliput, the Maltese

pastedGraphic_2.png

Amelia, the Cavalier King Charles Spaniel

pastedGraphic_3.png

Evie, the Boston Terrier

pastedGraphic_4.png

Λύσεις πέρα από τα καθιερωμένα

 Το Mega Box της Ford είναι ιδανικό για να καθαρίσετε τα σκυλάκια μετά από μία βόλτα στο πάρκο. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρετε με ασφάλεια διάφορα προϊόντα, όπως τρόφιμα, λουλούδια, ακόμα και πάγο. Ο κάθετος  χώρος είναι αυξημένος κατά 267 mm, και το πρόσθετο βάθος είναι ιδανικό για τη μεταφορά μη σταθερών αντικειμένων, όπως φυτά εσωτερικού χώρου και τσάντες του γκολφ σε όρθια θέση.

pastedGraphic_5.pngpastedGraphic_6.png

pastedGraphic_7.pngpastedGraphic_8.png

pastedGraphic_9.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here