Η Λουξ βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου και των UB40 για την καλοκαιρινή περιοδεία τους πλαισιώνοντας τις πολύ αναμενόμενες συναυλίες των αγαπημένων καλλιτεχνών. Επενδύοντας στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει καθιερωθεί από το 2015 και που «δροσίζει» τα καλοκαίρια των τελευταίων ετών, η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος με τους UB40 εντυπωσίασαν το κοινό μέσα από τις συναυλίες που έδωσαν. 

Η περιοδεία “Summer Tour 2019” ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου από το θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και επόμενος σταθμός ήταν το Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα στις 10 Ιουλίου. Το κοινό αγκάλιασε με θέρμη τις υπέροχες καλοκαιρινές συναυλίες του Αντώνη Ρέμου και των UB40, που πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη της Λουξ και πλημμύρισαν τον κόσμο με συναισθήματα χάρη στις διαχρονικές επιτυχίες και την αξεπέραστη ερμηνεία των καλλιτεχνών. 

Η Λουξ έφερε πιο κοντά τον Αντώνη Ρέμο και τους UB40 με το κοινό προσφέροντας μέσω των διαγωνισμών της στα social media την ευκαιρία να απολαύσουν live τις συναυλίες τους και απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι στηρίζει εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα δίνοντάς τους… γεύση λουξ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here