Από την 1η Αυγούστου, ο Επικεφαλής Αεροδυναμικής της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team, Jan Monchaux, αναβαθμίζεται στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας. Η αλλαγή θα έρθει σε συνέχεια της αποχώρησης του Simone Resta -που κατέχει μέχρι σήμερα τη συγκεκριμένη θέση- στα τέλη του μήνα.

Frédéric Vasseur – Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Simone για τη συμβολή του στην εξέλιξη της ομάδας και του εύχομαι ότι καλύτερο για τα μελλοντικά του σχέδια. Όσον αφορά στον Jan, είμαι πολύ χαρούμενος για την αναβάθμιση του στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι σήμερα και είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει την ομάδα μας στην ανοδική της πορεία.»

Jan Monchaux, νέος Τεχνικός Διευθυντής της Alfa Romeo Racing: «Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσω στη νέα μου θέση. Η διοίκηση της ομάδας δίνει ένα απλό, αλλά ισχυρό μήνυμα σε όλη την εταιρεία, ότι εκτιμά και πιστεύει τους ανθρώπους της και τη δουλειά που κάνουν. Είναι στα χέρια μας να τους δικαιώσουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουμε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here