Είναι ένα τρανό παράδειγμα για το πώς από το Instagram κάνεις -μέσα σε λιγότερο από μία δεκαετία- μια …περιουσία δισεκατομμυρίων..

O όμιλος FF Group, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιό του σε αυτή τη νέα, δύσκολη περίοδο, φέρνει τα καταστήματα KENDALL + KYLIE και στη χώρα μας. Στη συμφωνία που υπογράφτηκε μεταξύ του ομίλου και της εταιρείας ICB (International Celebrity Brands) προβλέπεται ότι ο όμιλος θα ανοίξει με τη μορφή του Retail Distributor (Master Franchising) monobrand καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία.

Το πρώτο monobrand κατάστημα KENDALL + KYLIE στην Ευρώπη ανοίγει από τον Όμιλο FF Group και συγκεκριμένα στην Σόφια τον Μάιο 2021 στο Ring Mall, ενώ τον Σεπτέμβρη αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το δεύτερο ομώνυμο κατάστημα στην Γλυφάδα Αττικής.

Το lifestyle brand KENDALL+KYLIE δημιουργήθηκε από γνωστές influencers και style icons, Kendall και Kylie Jenner το …μακρινό…2012.

Με μία μοναδικά ισχυρή παρουσία στo ψηφιακό περιβάλλον (πάνω από 400 εκατομμύρια followers συνολικά στους λογαριασμούς τους στο Instagram), η Kendall και η Kylie Jenner δημιούργησαν τις συλλογές KENDALL+KYLIE  με μία ολοκληρωμένη σειρά ένδυσης, αξεσουάρ κ.τ.λ..

Το brand διαθέτει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, καθώς και στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα (Μacy’s, Neiman Marcus, Selfridges, Saks Fifth Avenue, Harvey Nichols, Bloomingdales κ.ά.) σε Αμερική, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αυστραλία και ξεκίνησε το franchise με καταστήματα Κ+Κ στην Doha, Abu Dhabi και σύντομα στο Dubai.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here