της Ελενας Ερμείδου

Την επανεκκίνηση της Ευρώπης Ασφαλιστικής σήμανε σήμερα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κος Νικόλαος Μακρόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε  στο νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Εταιρείας στην οδό Φιλελλήνων 25 το οποίο συγχρόνως εγκαινίασε.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική δήλωσε ο κος Μακρόπουλος “είναι αποφασισμένη να αναπτυχθεί σε εξειδικευμένα προϊόντα”, κάνοντας μεταξύ άλλων “δυναμική είσοδο στον κλάδο της υγείας” με το Me & My Family σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινική Παίδων,  το οποίο απευθύνεται στον μέσο έλληνα και καλύπτει ανάγκες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης υγείας.

Πρόκεται για ένα ανταγωνιστικό προϊόν με χαμηλό κόστος, του οποίου η επικοινωνία θα ξεκινήσει ευρέως από τον Σεπτέμβριο και για τρείς μήνες, μέσω όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Social Media με μεγάλη προϊόντικη διαφημιστική καμπάνια.

Διαβάστε επίσης: VIDEO: Ο Λ. Αυγενάκης μεταφέρει το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ για τον Ν. Μακρόπουλο και την ιδιωτική ασφάλιση

Οπως, χαρακτηριστικά τόνισε ο κος Μακρόπουλος: “Εκεί που μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είμαστε και εκεί που δεν μπορούμε, δεν είμαστε”.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική δεν σταματά εδώ, στο πλαίσιο του νέου οικονομικού και εποπτικού περιβάλλοντος εκσυχρονίζεται, μετασχηματίζεται ψηφιακά με πολύ προσεκτικά βήματα και επιχειρεί με καινοτόμα δομή, προϊόντα και υπηρεσίες.

Ανακαινίζει πλήρως το κτίριο της στην οδό Φιλελλήνων, διαμορφώνοντας και ένα μοντέρνο εστιατόριο το οποίο θα βλέπει όλη την Αθήνα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here