Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνθηκε στους καλεσμένους του 11ο Ιnsurance Conference ο κ. Λ. Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής επιτροπής ΝΔ, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον κ. Ν.Μακρόπουλο, μεταφέροντας παράληληλα το μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την ειδική βράβευση και την ιδιωτική ασφάλιση.

“Όλα τα χρόνια της κρίσης δώσατε τη μάχη για να μείνετε όρθιοι, ζείτε και εργάζεστε μες τη πραγματική οικονομία. Η ανάπτυξη της ιδιωτική ασφάλισης ώστε να προσεγγίσουμε τα ευρωπαϊκά δεδομένα θα συμβάλλει και στη σταθερότητα του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος. Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Ν. Μακρόπουλο. Θερμές ευχές για την επιτυχία των διεργασιών του συνεδρίου” είπε.

Δείτε επίσης: VIDEO: Ο κ. Αντώνης Σαμαράς μιλά για τον κ. Ν. Μακρόπουλο

Στο πρόσωπο του Νίκο Μακρόπουλου τιμάτε έναν επιφανή εκπρόσωπο του χώρου, έναν από τους ανθρώπους που του προσδίδουν κύρος και αξιοπιστία. Ο Νίκος Μακρόπουλος στην επαγγελματική του πορεία άνοιξε δρόμους, έφερε καινοτόμες ιδέες και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξή του. Σε κάθε του βήμα είτε ως επιχειρηματίας, είτε ως εκπρόσωπος του χώρου κινήθηκε με αποτελεσματικότητα και κυρίως με ήθος. Και η σημερινή του βράβευση αποτελεί το επιστέγασμα και την έμπρακτη αναγνώριση μιας σπουδαίας διαδρομής. Στον αγαπητό Νίκο, αλλά και σε όλους όσοι παρευρίσκονται στη σημερινή εκδήλωση στέλνω τους θερμούς χαιρετισμούς μου”, ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: O Kυριάκος Μητσοτάκης δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα της ιδιωτικής Ασφάλισης

Λίγα λόγια για το συνέδριο:

Με μία πρωτοποριακή προσέγγιση το 11th Insurance Conference (#inc18 – http://www.insurance.ethosevents.eu) που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 28 Ιουνίου από την Ethos Events σε συνεργασία με το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, το portal Insuranceworld.gr και  το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, προσπάθησε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα ασφαλιστικά συνέδρια και να αγγίξει καίρια θέματα που αφορούν την ασφάλιση και την επιχειρηματικότητα, τις νέες τεχνολογίες και βεβαίως το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται πλέον στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μετά την οδηγία IDD και τον κανονισμό GDPR.

Δείτε επίσης: Τιμητική βράβευση στον Leader Nικόλαο A. Μακρόπουλο στο 11th Insurance Conference

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here