Εμφανής η χρηματιστηριακή αλλαγή συμπεριφοράς για την Loulis Mills, καθώς από τα μέσα Δεκεμβρίου παρουσιάζει κατακόρυφη αύξηση συναλλαγών και μάλιστα σε ξεκάθαρα ανοδική τάση της μετοχής.
Στα 2,60 ευρώ μετά και την νέα χθεσινή άνοδο με την αποτίμηση να μην φτάνει προσώρας-καν- τα 45 εκατ. € ( ! )  όταν ομοειδείς επιχειρήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά αποτιμώνται πολλαπλάσια.
Σε μία περίοδο διατροφικής κρίσης, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να συμπληρώνει-πλέον- σχεδόν ένα χρόνο ο όμιλος έχει βρεθεί στο μικροσκόπιο ξένων επενδυτικών χαρτοφυλακίων.
  • Αλλωστε η παρουσία του Σπύρου Θεοδωρόπουλου στο δ.σ της εισηγμένης η σχέση του με τον πολυεθνικό κολοσσό Mondelez τα assets της ιστορικής εταιρείας της οικογένειας Λούλη- από εκτάσεις σιτηρών σε χώρες της Ν.Α Ευρώπης μέχρι ιδιόκτητα λιμάνια/υποδομές εξηγούν το monitoring funds που “σαρώνουν” επιχειρήσεις του κλάδου.
O hedge fund investor Ray Dalio
Σημείο των καιρών- ενισχυτικό της διεθνούς τάσης- η αύξηση της θέσης του γνωστού hedge fund investor Ray Dalio στο μετοχικό κεφάλαιο της Mondelez.
  • Ο contrarian billionaire mr Bridgewater Associates εκφράζει μία τάση επενδυτών, που-και λόγω της κρίσης/των επιπτώσεων της- λαμβάνει θέσεις σε commodities και utilities

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here