Μετά από ελέγχους της ΑΑΔΕ σε καταστήματα κι επιχειρήσεις, μπήκε 48ωρο λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης κι η Άντζελα Δημητρίου.

Οι νυχτερινές πίστες βρίσκονται στο στόχαστρο των ελεγκτών της Εφορίας τις μέρες των εορτών, οι οποίοι γράφουν τσουχτερά πρόστιμα και σε ορισμένες περιπτώσεις βάζουν 48ωρο λουκέτο.

Αυτή ήταν η περίπτωση του κέντρου «Έναστρον» όπου τραγουδούν η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και προβλέπεται λουκέτο 48 ωρών.

Η έφοδος στο συγκεκριμένο κέντρο πραγματοποιήθηκε ξημέρωμα της παραμονής των Χριστουγέννων. Μάλιστα οι ελεγκτές, βρισκόταν από νωρίς στο κέντρο και παρίσταναν τους πελάτες. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις κάτι που επισύρει χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.

Πολλαπλοί έλεγχοι πραγματοποιούνται το ίδιο διάστημα σε πολλά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας, αλλά και άλλα καταστήματα εστίασης.

Συνολικά ελέγχθησαν 17 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τα οποία σε 10 περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here