Μία από τις δυσκολότερες προσπάθειες επιχειρηματικής επαναφοράς συνιστά το εγχείρημα της Lavipharm.
Λίγο ως πολύ γνωστά όσα αρνητικά έφεραν την καινοτόμο φαρμακευτική στην κατηγορία της “επιτήρησης” με την διοίκηση να καταβάλει κάθε δυνατή ενέργεια προκειμένου να ξανά βάλει την εταιρεία στο υγιές επιχειρηματικό κάδρο.
Αναπόφευκτη, από αυτή την άποψη- η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους έως 58 εκατ. Ευρώ (που εγκρίθηκε στην γενική συνέλευση της Τρίτης) με τους υφιστάμενους μετόχους να αναλαμβάνουν την κάλυψη ενός μεγάλου μέρος των κεφαλαίων.
  • Μηνάς Τάνες και Βασίλης Μπαλούμης δεν χρειάζονται συστάσεις- ο μεν πρώτος με 35ετή θητεία στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και στη συνέχεια στην Food Plus (εταιρεία ανάπτυξης των σημάτων Pizza Hut & KFC) στην οποία υπήρξε συνιδρυτής- ο δε δεύτερος με 17ετή παρουσία σε νευραλγικές θέσεις της Lamda Development (με εξειδίκευση σε αμκ, ομολογιακά, αναχρηματοδοτήσεις).
   
  • Αρκεί αυτό το πολύπειρο δίδυμο για την ευόδωση του turn around story; Mε πρώτη και βασική προτεραιότητα  την κεφαλαιακή ενίσχυση; 
O κ. Βασίλης Μπαλούμης
  • Πηγές της αγοράς κάνουν λόγο για ενεργό συμμετοχή- και κεφαλαιακή συνδρομή- στο εγχείρημα boutique χρηματιστηριακής εταιρείας, με έδρα το Λονδίνο.
Η συγκεκριμένη χρηματιστηριακή εταιρεία, την άνοιξη του 2021, έλαβε άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών (ΑΕΠΕΥ).   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here