Καλύτερες ημέρες βλέπει η ελληνική πρωτεύουσα σε ό,τι έχει να κάνει με την τουριστική κίνηση, έστω κι αν τα νούμερα δε θυμίζουν σε τίποτα την προ πανδημίας περίοδο, ειδικά αυτή του 2019 που ήταν και η καλύτερη όλων των εποχών.

Καλύτερες ημέρες βλέπουν και τα ξενοδοχεία της πόλης ειδικά αυτά της ανώτερης κατηγορίας, σε συνέχεια και της τάσης από πλευράς των ταξιδιωτών να ξοδεύουν φέτος περισσότερα στα ταξίδια τους.

Αντίστοιχα και τα ξενοδοχεία της ΛΑΜΨΑ στο Σύνταγμα, η Μεγάλη Βρεταννία, το King George και πιο πρόσφατα το Athens Capitol MGallery, όπου μάλιστα μεγάλο μέρος της πελατείας προέρχεται από την κρουαζιέρα και πλέον, μέσα στον Αύγουστο, αναμένονται περισσότερες τουρίστες και από εκεί.

Την ίδια στιγμή, η ΛΑΜΨΑ εντάσσει στο διοικητικό της συμβούλιο διακεκριμένες προσωπικότητες, εγνωσμένου κύρους στους τομείς δραστηριότητάς τους μετά και τη χθεσινή απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας για την εκλογή νέου δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Τον Ιανουάριο του 2021, η οικογένεια του Αθανασίου Λασκαρίδη απέκτησε τον απόλυτο μετοχικό έλεγχο καθώς και την πλήρη διαχειριστική ευθύνη της ΛΑΜΨΑ με στόχο να «εδραιώσει περαιτέρω την ηγετική της θέση στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά και να μεγιστοποιήσει τη συμβολή της, στην εθνική οικονομία και στην προβολή της εικόνας της χώρας ως κορυφαίου ποιοτικού προορισμού, παγκοσμίως.

Με το βλέμμα στο μέλλον, σε μία νέα εποχή για τον ελληνικό και τον διεθνή τουρισμό, γεμάτη σημαντικές προκλήσεις αλλά και μεγάλες ευκαιρίες, η εταιρεία προχωρά τώρα στην ανασυγκρότηση του διοικητικού της συμβουλίου και την ανανέωσή του με γνωστά ονόματα εγνωσμένου κύρους».

Ειδικότερα, στο νέο Δ.Σ. της Εταιρείας εισήλθαν, η πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Principal Advisor των SYSTEMIQ και PARADISE Fοundation, Mαρία Δαμανάκη, η επιφανής νομικός Αικατερίνη-Μαρία Καρατζά , ο  κ. Νικόλαος Νανόπουλος Οικονομολόγος Μηχανικός με μεγάλη εμπειρία σε ηγετικές θέσεις του τραπεζικού τομέα, καθώς και ο κ. Τιμόθεος Ανανιάδης που διετέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Δ/της των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George με σημαντική ιστορία στον ξενοδοχειακό τομέα.

Τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ανέλαβε η κα Χλόη Λασκαρίδη.  

Ετσι τώρα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΛΑΜΨΑ ΑΕ», συγκροτήθηκε σε σώμα με την Χλόη Λασκαρίδη στη θέση της εκτελεστικής προέδρου, τον κ. Νανόπουλο Νικόλαο στη θέση του αντιπροέδρου- μή εκτελεστικού ανεξάρτητου μέλους, Δρ. Χωμενίδη Αναστάσιο διευθύνοντα σύμβουλος – εκτελεστικό μέλος, μη εκτελεστικά μέλη οι κ.κ. Γαλανάκης Γεώργιος, Θεοχαράκης Βασίλειος, Thomas Miller, Λασκαρίδη  Σουζάννα, Ανανιάδης Τιμόθεος, κι μη εκτελεστικά ανεξάρτητα μέλη οι κ. Δαμανάκη Μαρία και Καρατζά Αικατερίνη-Μαρία.       

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ