«Καινοτομία είναι να αποχωρείς από τις συνωστισμένες, υψηλού ανταγωνισμού και χαμηλών περιθωρίων κέρδους αγορές και να μεταβαίνεις σε νέες αγορές, ανακαλύπτοντας νέους πελάτες που αναζητούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Επιπλέον, για να μπορεί η επιχείρηση να δημιουργεί αξία, σήμερα και αύριο, η καινοτομία πρέπει να αποτελεί στοιχείο της εταιρικής λειτουργίας και κουλτούρας της. Η καινοτομία δεν είναι αναλαμπή. Άρα, νέο παιχνίδι, σε νέο τόπο με νέους παίκτες, διαρκώς!»

Ο κ. Παντελής Λάμπρου, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Products & Investments, Business Management Consulting, είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Hellenic Innovation Awards 2021.  Η κορυφαία εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελεί το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και μαζί με το κοινόμε ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την καινοτομία. 

Τα Hellenic InnovationAwards2021 περιλαμβάνουν 8 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 23 κατηγορίες βραβείων, καθώς και 2 τιμητικά βραβεία. 

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε το ethosevents.eu .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here