Επιλεγμένα μοντέλα Intel® και AMD μπορούν να περάσουν την επαλήθευση αναβάθμισης λειτουργικού συστήματος από τη ρύθμιση BIOS

 

Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών και καρτών γραφικών, ανακοίνωσε ότι τα BIOS μητρικών καρτών σειρών, όπως οι Intel® X299, C621, C232, C236, C246, 200, 300, 400, 500 lineups, και οι AMD TRX40, 300, 400, 500 μητρικές κάρτες έχουν προεγκατεστημένη την λειτουργία TPM 2.0, η οποία μπορεί να περάσει με επιτυχία την επαλήθευση αναβάθμισης λογισμικού σε Windows 11 OS.

Τα Windows 11 είναι το πιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα της Microsoft®, και διαθέτει δεκάδες συναρπαστικές νέες λειτουργίες και υποστήριξη Android APP, ώστε, να βελτιώνει αποτελεσματικά την παραγωγικότητα, την ασφάλεια του συστήματος και την απόδοση στο gaming. Ωστόσο, στους περισσότερους από τους χρήστες μπορεί να δημιουργείται η σύγχυση ότι το γεγονός ότι τα Windows 11 χρειάζονται υποστήριξη TPM 2.0, σημαίνει ότι χρειάζονται μια TPM module εγκατεστημένη ώστε να αναβαθμίσουν σε Windows 11 .

Στην πραγματικότητα, ο TPM 2.0 εξοπλισμός δεν είναι απαραίτητος για να περάσει το σύστημα την επαλήθευση TPM 2.0. Οι GIGABYTE Ultra Durable™ Μητρικές Κάρτες δεν είναι μόνο γνωστές για την παγκοσμίου φήμης ανθεκτικότητά τους, αλλά επίσης διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στη σχεδίαση προϊόντων, ειδικά όταν πρόκειται για την υποστήριξη TPM 2.0 στο BIOS. Πολλές μητρικές κάρτες GIGABYTE Intel® και AMD μπορούν να περάσουν την επαλήθευση TPM 2.0 των Windows 11, απλώς ενεργοποιώντας τη λειτουργία που σχετίζεται με το TPM στο BIOS, στην οποία το chipset Intel® X299, B250 και η παραπάνω πλατφόρμα θα είναι η Platform Trust Technology (PTT), και η fTPM function στις μητρικές κάρτες AMD AM4 και TRX40. Με αυτήν τη σύνθετη ρύθμιση του BIOS, οι μητρικές κάρτες GIGABYTE μπορούν να περάσουν την επαλήθευση TPM 2.0 των Windows 11 αποτρέποντας η υποστήριξη του TPM 2.0 να δημιουργεί πρόβλημα στους χρήστες κατά την αναβάθμιση του συστήματος..

Για θέματα συμβατότητας και ελάχιστων απαιτήσεων των Windows 11, τα οποία θα κυκλοφορήσουν φέτος, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Microsoft®. Συγκεκριμένες δυνατότητες μπορεί να απαιτούν συγκεκριμένο hardware και υποστήριξη CPU, παρακαλούμε δείτε τις λεπτομέρειες στο system requirements.

Windows 11 CPU Support List, παρακαλούμε ελέγξτε:AMD Processors / Intel Processors

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις μητρικές κάρτες της GIGABYTE: https://www.gigabyte.com/Motherboard

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here